Keita se Sardarim prozrazují svou vizi zápasu. V čem vidí holandský bojovník Keitovy slabiny?

Losene Keita a Agy Sardari spolu svedou ve Frankfurtu veledůležitou bitvu v rámci unikátního projektu Tipsport Gamechanger. Jak hodlají dosáhnout postupu v milionové pyramidě?

Losene Keita Foto: OKTAGON MMA

Keita: Ukážu mu, že OKTAGON je víc

Losene Keita a Agy Sardari mají úspěšně naváženo a teď už se můžou plně fokusovat na nadcházející zápas, který jednoho z nich posune v milionové pyramidě Tipsport Gamechanger o kousek blíž pohádkové odměně. Oba bojovníci samozřejmě věří ve vlastní vítězství, prozradili ale, na co si hodlají u soupeře dávat pozor, a naznačili, jak asi bude vypadat jejich gameplan. Vsaďte si na OKTAGON 57 a sledujte zápasy ZDE.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

„Mým plánem je vyhrát, ostatně jako vždycky. Chystám se mu ukázat, že OKTAGON je víc než Cage Warriors. To jsem ukázal i Barkovi a teď to hodlám udělat znova,“ smál se Keita v krátkém rozhovoru po navážení.

Losenův cíl je tedy více než jasný, ale belgický bojovník dobře ví, kde jsou soupeřovy kvality. „O Agym vím, že má dobré kardio. Nechci být ten, kdo na tom bude z hlediska kardia hůř,“ připustil Keita v pořadu Na dohled. „Ať už ale vyhraju, nebo ne, bude to bomba,“ slíbil populární zápasník fanouškům.

Sardari: Ve wrestlingu a na zemi jsem lepší

I dvojnásobný šampion Cage Warriors má připravený plán, jak Keitu porazit. „Hodlám ho ukončit na submisi. Donutím ho odklepat, na sto procent,“ prohlásil Sardari bezprostředně po vážení. „Losene je můj nejtěžší soupeř a po tomhle turnaji už to pro mě bude jen lehčí a lehčí,“ dodal holandský bojovník.

Na cestě za miliony musí ale nejdřív překonat obří výmol v podobě jednoho z nejobávanějších borců OKTAGONu„Máme na něj nachystaný solidní gameplan. Podle mě na mě nebude mít ve wrestlingu a jiu-jitsu,“ pronesl Sardari v Na dohled.

„Ukončím ho na submisi. Je celkem jednostranný. Mám víc zbraní a nástrojů, je velmi výbušný a fyzicky zdatný, ale to je podle mě jediná jeho výhoda,“ dodal holandský bojovník.

„On má silnou pravou ruku, ale Agy má také své kvality,“ zhodnotil Sardariho trenér. „Myslíme si, že je všestrannější než Keita. Analyzujeme Keitův poslední zápas, analyzujeme jeho vzorce. Má očividně plán, na který se po dvou minutách vykašle, a vidíme tam vzorce, na které lze reagovat, takže pokud se bude chovat stejně, víme, jak na něj,“ prozradil.

sipka Čtěte také: Kdy a kde sledovat OKTAGON 57 online livestream ▶️ živě Keita, Brož, Eckerlin a další

Losene Keita je v tuto chvíli jasným kurzovým favoritem. Agy Sardari vidí svou výhodu v dobrém wrestlingu a grapplingu, faktem ale zůstává, že belgický bojovník už se popasoval i s tak dobrým zemařem, jako je Ivan Buchinger.

MMA je na druhé straně velmi nevyzpytatelný sport a stát se může v podstatě cokoli. Čí slova se ukážou jako pravdivá, uvidíme už tuto v sobotu během turnaje OKTAGON 57 ve frankfurtské Festhalle.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte Oktagon 57 na Tipsport TV

Kdy a kde sledovat OKTAGON 57 online livestream ▶️ živě Keita, Brož, Eckerlin a další

Už tuto sobotu je na programu turnaj Oktagon 57 ve Frankfurtu.✔️ Jak zápasy sledovat živě vám poradíme v tomto článku.

Miroslav Brož

Rozhovor před bitvou s Mírou Brožem: O Eckerlinovi, Edenu, konci kariéry, psychice nebo hejtrech

Miroslava Brože čeká ve Frankfurtu hlavní zápas s místní hvězdou Christianem Eckerlinem.⭐💪 Inkvizitor před bitvou promluvil nejen o svém...

Eckerlin vs. Brož

OKTAGON 57: Eckerlin vs. Brož – info, karta, tip a livestream

Frankfurtská Festhalle zažije už tuto sobotu další zemětřesení pod taktovkou OKTAGON MMA.💪 Veškeré info o turnaji najdete v článku.👀