Velký návrat do organizace Oktagon! Tenhle podpis smlouvy se rozhodně nečekal

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Organizace Oktagon MMA se ve čtvrtek odpoledne vytasila s velice překvapivou zprávou. Bývalý vyzyvatel Karlose Vémoly se po nepříliš úspěšném angažmá u konkurence pokusí restartovat kariéru. O koho se jedná?

Oktagon oznámil velký návrat Foto: OKTAGON MMA

Na Oktagon turnaji v Bratislavě se představí známé slovenské jméno

Každý si zaslouží druhou šanci. V tomto duchu se upekla obnovená spolupráce, která nepochybně potěší všechny domácí fanoušky. Slovenský bojovník Milan Ďatelinka se po 3 letech vrací do organizace Oktagon MMA. Borec s přezdívkou Mr. Comeback se pod žlutočernými barvami opět představí na turnaji Oktagon 59 v Bratislavě, který je naplánován na 20. července 2024.

Rodák ze Žiliny se řadí mezi první výraznější jména organizace Oktagon. Mimo jiné figuroval mezi vyvolenými v rámci vůbec první série Oktagon výzvy a svými atraktivními výkony si dokonce postupem času vysloužil zápas s Karlosem Vémolou. Ten mu ovšem v roce 2021 vůbec nevyšel zejména po psychické stránce a výsledkem byla jednoznačná porážka v prvním kole na škrcení.

Ďatelinka se následně odhodlal změnit "dres", když se nechal zlákat zajímavou finanční nabídkou organizace RFA. Tam se mu ale příliš nevedlo. Úvodní dva zápasy prohrál (Avramovič, Humburger) a několikrát přerušil profesionální kariéru a našel si zaměstnání. V posledním zápase 9. září 2023 ještě pod RFA po téměř roční pauze porazil Cristiana Coruja, což v něm zřejmě zažehlo nový oheň.

Návrat do organizace Oktagon MMA je poměrně překvapující, byť si bojovník s bilancí 9 vítězství a 7 porážek nepochybně zaslouží druhou šanci. Věřme, že se rozpomene na nejlepší období své kariéry, kdy udivoval fanoušky skvělými knockouty.

Oznámené zápasy pro Oktagon 59 v Bratislavě:

  • Lima vs. Magard 2
  • Paradeiser vs. Torres
  • Bogdanovič vs. Keita / Sardari
  • Barborík vs. Rajewski
  • Čepo vs. TBA

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Ondřej Novotný

OKTAGON se chystá v nejbližší době uvolňovat zápasníky. Ondřej Novotný vysvětluje důvody

OKTAGON MMA roste bleskovou rychlostí a pod křídla přibírá stále více zápasníků.💪👊 Teď se ale chystá některé z nich uvolnit. Důvodů je...

Patrik Kincl podepsal novou smlouvu

Konečně jsme se dočkali! Patrik Kincl oznámil, kudy povedou jeho další kariérní kroky

Dlouho očekávané oznámení konečně spatřilo světlo světa. Šampion Patrik Kincl na sociálních sítích v neděli odpoledne oznámil, jakým směrem...