Francis Ngannou svádí nejtěžší boj života! MMA svět truchlí, kondoloval i McGregor

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Francis Ngannou čelí nepředstavitelné tragédii. Tvrdý bojovník prožívá nejspíš nejhorší chvíle života a MMA svět truchlí spolu s ním. Upřímnou soustrast vyjádřil i Conor McGregor.

Francis Ngannou Foto: Profimedia

Ngannou svádí nejtěžší boj života

Kamerunský server 237 Online v pondělí oznámil světu smutnou zprávu. Bojovník Francis Ngannou musí čelit nejhorší noční můře všech rodičů, jeho patnáctiměsíční syn Kobe zemřel. Za jakých okolností, zatím není známo, Francis ale vyjádřil svůj smutek na sociálních sítích.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

„Jaký je smysl života, když to, před čím se zuby nehty snažíme utéct, nás nakonec zasáhne nejvíc!? Proč je život tak nespravedlivý a nemilosrdný? Proč nám život vždycky bere to, co nemáme? Jsem už sakra unavený,“ napsal Ngannnou zoufale na sociální síť X.

Pod příspěvkem rychle přibývaly kondolence, svou upřímnou soustrast vyjádřil také Conor McGregor„Je mi moc líto tvé ztráty, Francisi, moje modlitby jsou v tuto chvíli s vámi a vaší rodinou,“ napsal The Notorious.

S takovou ránou je v podstatě nemožné se vyrovnat. Ngannou později na sociální sítě napsal oficiální oznámení o smrti svého syna a připojil k němu žádost o radu ty, kdo si podobnou tragédií prošli.

„13.1.2023 – 27.4.2024. Příliš brzy na to, aby odešel, ale i přesto je pryč. Můj malý chlapec, kamarád, můj parťák Kobe byl vždycky plný života a radosti. Teď tu ale leží bez života.

Mnohokrát jsem křičel jeho jméno, ale reakce jsem se nedočkal. S ním jsem byl tou nejlepší verzí sebe sama, ale teď vlastně nevím, kdo jsem. Život je tak nefér. Rozdává rány tam, kde to nejvíc bolí.

Jak se mám s něčím takovým vyrovnat? Jak s tím mám žít? Prosím, pomozte mi, jestli máte nějakou radu. Opravdu nevím, co dělat a jak se s tímhle vším vyrovnat,“ žádal Ngannou o pomoc. I v tomto případě se dočkal Francisův příspěvek mnoha soucitných reakcí, na to jak ale přežít tak krutou ránu osudu, nikdo recept nemá.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Nový vlastník BKFC Conor McGregor

McGregor se představí v nové roli. Je teď majitelem světoznámé organizace soubojů na holé pěsti

Conor McGregor skutečně ví, jak se dělá úspěch.💪 Kromě zápasníka se může nazývat hercem a teď je dokonce vlastníkem světoznámé bojové...

Mike Perry

Mike Perry udělal s Alvesem krátký proces. Teď neporažená jednička volá po pásu a bojovnících UFC

V sobotu večer se odehrál galavečer soubojů na holé pěsti👊 organizace BKFC.💪 Na Knucklemania IV táhnul mimo jiné hlavní zápas Perry vs....

Průběh zápasu Clash of the Stars

Kde sledovat Clash of the Stars online živě? Livestream a cena PPV

Online live stream Clash of the Stars ▶️ vyhledává před každým turnajem obrovské množství fanoušků. V tomto článku se dozvíte zásadní...