Jiří Procházka hodnotí Attilovu formu. Ve sparringu jsem držel otěže spíš já, prozradil BJP.

Jiří Procházka část své přípravy strávil v bratislavské OFA, kde se potkal mimo jiné s Attilou Véghem. Jak vidí zápasník UFC Attilovu formu a celkově šance obou bojovníků?

attila-vs.vmola-1.jpg Foto: OKTAGON MMA

Attila se dostává do formy

Odveta Zápasu století se nezadržitelně blíží a oba bojovníci jsou plně ponořeni do přípravy. Každý z nich do ní šel s jiným základem. Attila Végh se musel přenastavit a z pohodlného života naskočit znovu do tvrdého režimu. Jak se mu daří ladit formu? A na čí straně je v tuhle chvíli více zbraní? Nad tím se zamyslel Jiří BJP Procházka. Vsaďte si na Odvetu Zápasu století a získejte registrační bonus.

Tipsport bonus

„Nebezpečnej Attila je to vždycky, když jde do tuhýho, což si myslím, že bude přesně ten zápas. V tom sparringu... Bylo to na začátku jeho přípravy, takže musím říct, že jsem držel opratě spíš já. Jsem na to zvědavej, jak to teď posune během té přípravy,“ řekl Procházka ve speciálním vydání MMA letem světem.

Bude Karlosův styl na Attilu platit?

Jiří je známý tím, že má neutuchající touhu své schopnosti stále zdokonalovat. Stejným způsobem se dívá i na ostatní zápasníky a u každého z nich vidí cestu ke zlepšení. I u Karlose Vémoly.

„Myslím si, že nikdy není pozdě na změnu, jde o to jen upravit pár detailů v tom postoji. On jede furt to stejný, ale věřím, že kdyby to vzal osobně, což věřím, že tenhle zápas pro něho je, tak ten člověk se kvůli tomu fakt změní a udělá, co je potřeba, a jestliže udělá, tak se mu jasně zvýší šance,“ pronesl Jiří Procházka na Terminátorovu adresu.„S ohledem na jeho poslední zápas, bych tam určitě viděl cestu ke zlepšení,“ dodal.

Attila vs. Vémola. Kdo zvítězí?

„Myslím is, že to bere zodpovědně, že se připravuje, trénuje,“ prozradil Jiří o Attilovi Véghovi. „Ale co můžu říct ze své vlastní zkušenosti a co vím o Karlosovi, tak Karlos tady v tom je taky maniak, možná bych řekl že i větší, ale věřím, že oba budou dobře připraveni.

Nebudu tipovat, kdo zvítězí, řeknu svou oblíbenou hlášku: Nechť vyhraje ten lepší. Lhal bych, kdybych se přikláněl na jednu stranu, byť jsem Čech a my máme Karlose, tak já se na to dívám především z toho světovýho hlediska,“ vysvětlil Procházka.

Attila Végh a Karlos Vémola si to spolu rozdají už 8. června na velkolepé události na stadionu v Edenu. Karta OKTAGONu 58 nabídne ještě další titulový zápas mezi Patrikem Kinclem a Matějem Peňázem, pokračování projektu Tipsport Gamechanger a spoustu dalšího.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Kincl podepsal novou smlouvu

Konečně jsme se dočkali! Patrik Kincl oznámil, kudy povedou jeho další kariérní kroky

Dlouho očekávané oznámení konečně spatřilo světlo světa. Šampion Patrik Kincl na sociálních sítích v neděli odpoledne oznámil, jakým směrem...

Andrej Kalašnik

Týden s FightLive #13: Kalašnikovo razantní KO, McGregor vs. Chandler, diskutovaná Procházkova odveta

I třetí dubnový týden vnesl do světa bojových sportů mnoho novinek.🎤👀 Dočkali jsme se oznámení dlouho očekávaných fightů, pár vítězství i...

Detailní záběr na karfiol

Karfiolové (květákové) uši zápasníků: jaká je příčina?

Možná jste si už někdy položili otázku,☝ proč mají zápasníci různých bojových odvětví na první pohled zdeformované a nehezky vypadající...