OKTAGON 57: Eckerlin vs. Brož – info, karta, tip a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Frankfurtská Festhalle zažije už tuto sobotu další zemětřesení pod taktovkou OKTAGON MMA. V hlavním zápase se představí Frankfurtský král Christian Eckerlin, kterého před jeho domácím publikem prověří Inkvizitor Miroslav Brož. Veškeré info o turnaji najdete v článku.

INFOKARTALIVESTREAM

Eckerlin vs. Brož Foto: OKTAGON MMA

Hodnocení turnaje OKTAGON 57: 9,4/10

  • Datum a místo: 4. 5. 2024 (18:00), FESTHALLE MESSE FRANKFURT, FRANKFURT AM MAIN
  • Nabídka sázek: sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy

Oktagon 57: Eckerlin vs. Brož – datum, místo a další aktuální info

V sobotu 4. května frankfurtská hala Festhalle zažije další turnaj OKTAGONu. Německé publikum dostane pořádně nabitou kartu, na své si ale přijde i český fanoušek. O tom svědčí i hlavní česko-německý zápas Eckerlin vs. Brož. Sledujte Oktagon 57 živě a zdarma ZDE.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Kromě Inkvizitora uvidíme po dlouhé době v akci také slovenského obra Pavola Langera a na poslední chvíli byl na kartu přidán také Matouš Kohout. Čeští fanoušci se ale můžou těšit i na zahraniční stálice OKTAGONu – bitvu tu svede například Louis Glismann, Maté Sanikidze nebo Losene Keita. Toho čeká souboj o postup v milionové pyramidě s Agym Sardari.

OKTAGON 57: Eckerlin vs. Brož
🗓️KDY 4. 5. 2024 (18:00)
📌KDE FESTHALLE MESSE FRANKFURT, FRANKFURT AM MAIN
📈KURZY a BILANCE najdete ZDE
✔️ANALÝZA a TIP najdete ZDE

Oktagon 57: Eckerlin vs. Brož – kurzy, analýza a sázkový tip

Miroslav Brož je celoživotní sportovec, původně se ale věnoval hokeji. Jeho schopnosti mu slibovaly zářnou budoucnost, ale osud tomu chtěl jinak. Miroslav se zranil a tím bylo konec jeho snům o NHL.

Jak sám Inkvizitor říká, nějakou dobu se utápěl v pocitech křivdy a nespravedlnosti, avšak už v době, kdy hrál hokej, ho lákaly i bojové sporty a po konci hokejové kariéry nastal ten správný čas nasadit rukavice.

Poté, co si nějakou dobu budoval kladné skóre v amatérech, si v roce 2016 odbouchal svůj první profesionální zápas v MMA. Po tříkolovém souboji s Tomášem Malikem si připsal vítězství na body.

Tipsport bonus

S první výhrou naskočil na vítěznou vlnu, která trvala ještě během jeho premiéry v OKTAGON MMA. V druhém zápase s Milanem Ďatelinkou ale Inkvizitor poprvé zakusil, co je to prohra. Ďatelinkovi se podařilo Brože ukončit v prvním kole a podobně dopadl i Brožův třetí zápas v organizaci s Jakubem Bele.

Do klece se Miroslav vrátil o sedm měsíců později, kdy začal znovu vyhrávat. Igora Danise uškrtil ve třetím kole. Od té doby se – až na výjimku v podobě prohry s Janem Malachem – drží Inkvizitor na vítězné vlně.

Brož sám o sobě říká, že jeho největší předností je jeho srdce. Inkvizitor platí za bojovníka, který dělá velmi atraktivní zápasy a i techničtější soupeře dokáže utáhnout vůlí a odhodláním. O jeho houževnatosti svědčí i jeho bilance – deset z celkových šestnácti výher získal na body. Na druhé straně doteď nezaznamenal jedinou prohru na submisi.

BILANCE
Christian Eckerlin Miroslav Brož
15 výher 16 výher
Výhry KO/TKO: 5 Výhry KO/TKO: 4
Výhry na submisi: 8 Výhry na submisi: 2
Výhry na body: 2 Výhry na body: 10
6 proher 3 prohry
Prohry KO/TKO: 2 Prohry KO/TKO: 2
Prohry na submisi: 2 Prohry na submisi: 0
Prohry na body: 2 Prohry na body: 1
1 NC 1 remíza
Kurzy Tipsport Kurzy Tipsport
1.50 2.46

kurzy aktuální k 30. 4. 2024 (9:00)

Frankfurtský král Christian Eckerlin je miláčkem německých fanoušků bojových sportů. Eckerlin je, pokud jde o popularizaci MMA, německou obdobou celosvětového Conora McGregora nebo českého Karlose Vémoly.

Eckerlin započal svou profi kariéru v roce 2009 a do roku 2010 nasbíral šest výher v řadě. S nástupem do organizace M-1 Challenge zahájil po sportovní stránce své nejtemnější období, kdy kromě jedné výhry zaznamenal šest proher.

V září 2017 se ale situace po souboji s Viktorem Dellem, jehož uškrtil v prvním kole, obrátila k lepšímu a od té doby až donedávna Frankfurtský král sbíral jednu výhru za druhou (konkrétně 8 výher + 1 NC).

Výmolem na jeho cestě se minulý listopad stal Leandro „Apollo“ Silva. Eckerlin vydržel v kleci s UFC veteránem po celá tři kola, na vítězství to ale nestačilo. Jednoznačnou výhru na body si připsal Apollo.

sipka Čtěte také: Eckerlin hodnotí Brože a srovnává ho s Apollem. Frankfurtský král se vrací k hořké porážce

Sázkové kanceláře favorizují Eckerlina, jehož vítězství je podle většiny odborníků pravděpodobnější. Eckerlin je považovaný za velmi dobrého zemaře, a i když nemá Miroslav Brož na kontě jedinou prohru na submisi, někteří očekávají, že Frankfurtský král utáhne Inkvizitora na zemi.

Proměnnou v celé rovnici, kterou není radno podceňovat, je ale právě Brožovo srdce. Díky němu dokázal dotáhnout nespočet zápasů do konce a připsat si tak vítězství na základě jednoznačného rozhodnutí sudích. Ať už ale vyhraje kdokoli, vzhledem k schopnostem obou zápasníků je pravděpodobné, že zápas dopadne na body.

TIP: Zápas bude ukončen na body v kurzu 1.76 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Eckerlin vs. Brož tip

Oktagon 57: Eckerlin vs. Brož – fight card (Projekt Y), zápasy a výsledky

Turnaj odstartuje unikátní Projekt Y. V jeho rámci se mezi sebou utkají čtyři dívky, které úspěšně prošly castingem až do finále – Haifa Reso, Erika Tomm, Sandra Peterhoff a Laura Kintzel. Nešlo ale jen o boj v kleci, ten bude třešinkou na dortu, ještě předtím ženská čtveřice prošla měsíci dřiny, odříkání a naprosté ztráty soukromí. Na kompletní kartu turnaje se podívejte zde:

OKTAGON 57 – KARTA (ZÁPASY A VÝSLEDKY)
Hlavní karta
Welterweight Christian Eckerlin (TKO) vs. Miroslav Brož
Lightweight (Tipsport Gamechanger) Losene Keita (body) vs. Agy Sardari
Light Heavyweight Pavol Langer (TKO) vs. Marc Doussis
Bantamweight Mate Sanikidze vs. Farbod Nezhad (body)
Welterweight Louis Glismann (body) vs. Lukasz Siwiec
Welterweight Matouš Kohout (body) vs. Islam Khapilaev
Catchweight 68 Kg Max Holzer (submise) vs. Eemil Kurhela
Flyweight Beno Adamia (body) vs. Stipe Brčič
Strawweight Mallory Martin (body) vs. Anita Bekus
Welterweight Endrit Brajshori (body) vs. Tajo Odunjo
Projekt Y
Bantamweight Haifa Reso (TKO) vs. Erika Tomm
Bantamweight Sandra Peterhoff vs. Laura Kirtzel (submise)

Oktagon 57: Keita, Langer, Kohout, Sanikidze, Glismann

Na OKTAGONu 57 uvidíme nespočet známých tváří. Poprvé od září minulého roku, kdy prohrál v rámci Tipsport Gamechager s Andreasem Michailidisem, uvidíme Louise Glismanna, jemuž se postaví polský bojovník Lukasz Siwiec.

Představí se také Mate Sanikidze, jehož jsme naposledy mohli vidět na Štvanici v souboji s Losenem Keitou. Tentokrát Mateho čeká zápas v bantamové váze s německým bojovníkem Farbodem Nezhadem.

Fanoušci OKTAGONu také znovu uvidí v akci slovenského obra Pavola Langera, jehož po bleskové prohře s Karlosem Vémolou prověří německý bojovník Marc Doussis.

Ti, co poctivě sledují dění v rámci milionové pyramidy Tipsport Gamechanger, potěší souboj Keita vs. Sardari, který se odsunul na turnaj ve Frankfurtu kvůli Keitově zranění.

Na poslední chvíli byl na kartu přidaný zápas mezi Matoušem Kohoutem a Islamem Khapilaevem. „Mighty Rooster“ přijal zápas na short notice pouhé dva měsíce po prohře s Mateuszem Legierskim, která ho vyřadila z boje o miliony.

Jak sledovat přímý přenos Oktagon 57 živě? Livestream na TV Tipsport, PPV

Živý přenos jednotlivých zápasů nabídne jako obvykle sázková kancelář Tipsport. Jestliže chcete přenosu TV Tipsport využít, je třeba mít u sázkové kanceláře účet. Noví uživatelé ale od společnosti získají speciální registrační bonus, který v tuto chvíli činí 500 Kč.

Livestream mohou samozřejmě sledovat i stávající uživatelé, podmínkou je ale sázka v hodnotě alespoň 30 Kč, kterou je třeba učinit v posledních sedmi dnech před turnajem.

Další variantou je zakoupení PPV na oficiálních stránkách oktagon.tv. Jednorázové zhlédnutí v tuto chvíli pořídíte za 319 Kč. Oficiální livestream OKTAGONu vám nabídne kromě samotných zápasů kompletní program turnaje.

Připomeňte si poslední zápas Miroslava Brože s Tomem Crosbym:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣Kde bude OKTAGON 57?

Turnaj OKTAGON 57 se odehraje ve Frankfurtu.

2️⃣Zápasí na OKTAGON 57 Češi a Slováci?

Na turnaji OKTAGON 55 se kromě Miroslava Brože představí Pavol Langer nebo Matouš Kohout. Celou kartu naleznete v článku.

3️⃣Kde sledovat livestream OKTAGON 57?

Přímý přenos zápasů turnaje OKTAGON 55 můžete sledovat prostřednictvím sázkové kanceláře Tipsport. Více se dozvíte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Oktagon oznámil velký návrat

Velký návrat do organizace Oktagon! Tenhle podpis smlouvy se rozhodně nečekal

Organizace Oktagon MMA se ve čtvrtek odpoledne vytasila s velice překvapivou zprávou. Bývalý vyzyvatel Karlose Vémoly se po nepříliš...

Ondřej Novotný

OKTAGON se chystá v nejbližší době uvolňovat zápasníky. Ondřej Novotný vysvětluje důvody

OKTAGON MMA roste bleskovou rychlostí a pod křídla přibírá stále více zápasníků.💪👊 Teď se ale chystá některé z nich uvolnit. Důvodů je...

Matěj Peňáz

Peňáze čeká pořádná grapplerská výzva. Money popisuje krušné začátky trénování boje na zemi

Matěj Peňáze, jehož čeká titulová bitva s výborným zemařem, promluvil o svých začátcích v MMA.💪 První tréninky grapplingu byly prý krušné.👀