Zásadní změna pro zápas Jakea Paula s Mikem Tysonem. Souboj o miliony dostává nový rozměr

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Očekávaný zápas boxerské legendy Mikea Tysona a kontroverzního influencera a boxera Jakea Paula nabírá nový rozměr. O co se jedná se dočtete v článku.

Zásadní změna pro zápas Jakea Paula s Mikem Tysonem Foto: Profimedia

Mike Tyson v profesionální zápase po téměř 20 letech

Zápas budí od začátku enormní zájem médií a u diváků velké emoce. 57letý Mike Tyson se utká v ringu s o třicet let mladším influencerem Jakem Paulem 20. července na fotbalovém stadionu v Arlingtonu v Texasu. Od počátku byl zápas prezentován jako exhibice, proto mnoho fanoušků překvapí zpráva, že zápas bude profesionální.

Betano

"Mike Tyson a Jake Paul podepsali smlouvu na společný zápas s přáním, aby to byl profesionální zápas, který bude mít jasný výsledek," uvedl v prohlášení spoluzakladatel společnosti Most Valuable Promotions Nakisa Bidarian.

"V uplynulých šesti týdnech jsme s našimi partnery pracovali na tom, abychom splnili požadavky texaského ministerstva pro licence a předpisy (TDLR) na schválení profesionálního zápasu Paula proti Tysonovi. A jsme rádi, že jsme se dostali až sem," uzavřel.

sipka Aktuální kurzy na zápas najdete tady: BOX: Mike Tyson vs. Jake Paul – přehled kurzů u sázkových kanceláří

Mikea Tysona uvidíme v profesionálním zápase téměř po dvaceti letech, svůj poslední zápas měl v roce 2005 s irským zápasníkem Kevinem McBridem, který Tysona ukončil na TKO v sedmém kole. Tyson má na svém kontě 58 profesionálních zápasů, a z toho 50 vítězství. 44 ze svých soupeřů ukončil na KO.

Paul má bilanci profesionálních zápasů 9 výher a 1 prohru, a z toho šest vítězství knokautem. Naposledy vyhrál před měsícem v Portoriku, kde po 2:37 minutách prvního kola zastavil Ryana Bourlanda. Youtuber utrpěl jedinou porážku v únoru 2023 v Saudské Arábii na split decision s britským bojovníkem Tommym Furym.

Už teď se můžeme těšit na parádní generační přestřelku na 8 kol po dvou minutách. Zápas bude streamovat naživo společnost Netflix na své platformě a s blížícím se termínem vám budeme přinášet čerstvé aktuality.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Fenomenální Mike Tyson

Legendární Mike Tyson - milovaný i zavrhovaný fenomén

Zná ho celý svět, málokdo mu však rozumí. Nasajte příběh sportovního velikána Mikea Tysona 🥊️ a přečtěte si zajímavosti, které jste o něm...

Jake Paul boxerské zápasy hodně prožívá

Boxer a YouTuber Jake Paul - životopis, zápasy a statistiky

Americký youtuber, boxer a byznysmen Jake Paul je jednou z nejkontroverznějších postav bojových sportů současnosti.☝ Důvody si přečtěte v...