Adesanya prozradil, kolik snědl před zápasem pizzy

V hlavním zápase UFC 259 se šampion střední váhy Israel Adesanya pokusil připnout druhý titulový pás. Neúspěšně. Svoji nadvládu v polotěžké divizi udržel Jan Blachowicz. Čím oba překvapili na pozápasové tiskové konferenci?

Adesanya je velkým milovníkem pizzy Foto: Instagram/stylebender

UFC nového dvojnásobného šampiona nepoznalo – Adesanya padl na body

Titul polotěžké váhy zůstává v Polsku! Israel Adesanya nenašel v souboji šampionů recept na legendární polskou sílu Jana Blachowicze a poprvé v kariéře prohrál. Po zápase vysekl svému soupeři poklonu a zdrůraznil, že se na jeho vítězné mentalitě nic nemění. Kdo by mohl být jeho příští soupeř? Sleduj pravidelně turnaje UFC živě a zdarma – klikni pohodlně ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Velmi očekávaný turnaj s hvězdně nabitou kartou UFC 259 je minulostí. Jako obvykle přinesl několik překvapení a kontroverzí, jako například diskvalifikace Petra Yana. Jednomu z nějlepších MMA bojovníků historie UFC Israelu Adesanyovi nevyšel plán na zisk dvou titulů současně a po porážce na body s Janem Blachowiczem nehledal výmluvy:

„Je to tak, jak to je. Dnes to nebyl můj den, ale nemám žádné výčitky. Nefungoval mi tak dobře box a soupeř měl opravdu velmi dobrou obranu. Cítil jsem se dobře, ale soupeř byl zkrátka lepší. Vracím se zpět do střední váhy, jsem stále hladový a připravený vítězit. Na tom se nic nemění.“ Reagoval vyrovnaně Adesanya na pozápasové tiskové konferenci.

Pro Jana Blachowicze měl jen slova chvály a uznání. A vzájemný respekt mu vrátil i polský fighter. Z úst novinářů také zazněly potencionální jména soupeřů pro oba aktéry hlavního zápasu. „Pokud Glover Teixeira počká, až si odpočinu, dokáži si s ním zápas představit“. Komentoval Blachowicz jeho možný duel s aktuální jedničkou polotěžké divize. Adesanya už byl v odpovědi na podobný dotaz opatrnější a jeho odveta s Robertem Whittakerem je tak zahalena tajemstvím.

Izzymu nakonec v zápase kila chyběly

Co však rodák z Nigérie s novozéladským pasem prozradil pobavilo všechny přítomné v sále. Aby se na poslední chvíli pokusil zmenšit velký váhový rozdíl spořádal po oficiálním staredownu na hotelovém pokoji 5 – 6 pizz. Nikterak odvařený z ní ale prý nebyl. Jeho oblíbená v New Yorku se totiž s tou v Las Vegas nedá srovnávat.

Byl to právě rozdíl v kilogramech, který sehrál v zápase klíčovou roli. Při takedownech a následné práci na zemi byl Adesanya proti těžšímu a silnějšímu soupeři absolutně bez šance. Blachowicz tak skvěle zužitkoval své přednosti a váhu. Podobným stylem a fantastickou prácí s váhou je známý na česko-slovenské scéně například Karlos Vémola, který dokáže vyshazované kilogramy bleskurychle nabrat zpátky.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola bude obhajovat titul na Oktagonu 22

Oktagon 22: Vémola vs. Ďatelinka: informace, datum a fight card

Turnaj Oktagon 22: Vémola vs. Ďatelinka 🧡 proběhne už 27. března. ⭐ V akci uvidíme i Alexe Lohorého. Podívejte se na kompletní informace a...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.