Americký expres úřadoval a připravil Kleinovi další porážku

Slovenský zápasník Ľudovít Klein má za sebou svůj třetí zápas v UFC. V něm čelil nebezpečnému Nateu Landwehrovi a souboj mu od začátku nesedl.

Lajoši Kleinovi třetí zápas v UFC nevyšel Foto: Instagram/lajosko.klein

Lajoš Klein prohrál s Landwehrem ve třetím kole na submisi

Rozjetý vlak úřadoval. Američan Nate Landwehr, který si nechává říkat "The Train", připavil Lajoši Kleinovi další nepříjemnou porážku v UFC. Tentokrát rodákovi z Nových Zámků v utkání prakticky nic nevycházelo a velezkušený Američan měl od začátku navrch.

Souboj Klein vs. Landwehr otevřel hlavní kartu turnaje UFC Fight Night, který se konal v Apex Centre v Las Vegas. Srovnání dvou elitních postojářů přineslo opatrnější průběh prvního kola, ve kterém jsme zásadnější moment neviděli. Landwehr si dobře hlídal Lajošovy obávané head kicky a sám byl velice aktivní v klinči na pletivu, kde si často efektivně pomáhal "tzv" thajským klinčem, ve kterém zasazoval slovenskému borcovi jedno nepříjemné koleno za druhým.

Ve druhém kole Landwehr svoji převahu ještě vystupňoval, a navíc se pokusil nasadit škrcení technikou Anakonda. Lajoš Klein to s vypětím všech sil ubránil, nicméně odevzdal v těchto pasážích spoustu energie.

V závěrečném kole hrálo vše ve prospěch Landwehra. Naprosto vyčerpaný Klein sice stále dokázal poměrně rychle vysílat svoje pokusy, bývalý šampion M-1 a specialista na třetí kola, si ovšem vše dokázal pohlídat.

Poté se Lajoš spíše z nouze pokusil o takedown, který ale fyzicky velmi dobře připravený Landwehr přetavil ve svoji výhodu a na zemi znovu nasadil "Anakondu". Klein už odpověď najít nedokázal a a téměř v polovině třetího kola odklepal.

Nutno dodat, že pokud byla porážka Kleina s Trizanem velmi těsná, tentokrát se jednalo o jednoznačný zápas. Svěřencovi Attily Végha tak nevyšla sázka na delší přípravný kemp v Miami a ve svém třetím utkání mezi světovou elitou musí kousat další hořkou porážku. Ta navíc samozřejmě může způsobit komplikace při vyjednávání o dalším kontraktu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lajoš Klein je známý svými brutálními kopy

Ľudovít Lajoš Klein - profil a zápasy MMA bojovníka

Ľudovít Klein 🧨 je zápasník MMA, který jako první Slovák v historii podepsal smlouvu se slavnou UFC.⚡ Ve své premiéře v nejprestižnější...

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.