Angažmá v PFL mu nevyšlo, teď si Pešta vyzkouší KSW

Kariéra českého bojovníka Viktora Pešty dostává nový náboj. Veterán UFC stojí po neúspěšné štaci v organizaci PFL před obrovskou výzvou. Podrobnosti vám přinášíme v článku.

Viktor Pešta podepsal smlouvu s KSW Foto: Profimedia

Viktor Pešta míří do KSW a vrací se zpět do těžké váhy

Přední český zápasník Viktor Pešta chce dát rychle zapomenout na nevydařený rok 2022. Po titulu polotěžké váhy organizace Oktagon totiž totiž zachytil laso od americké PFL, kde ovšem v poměrně krátkém sledu inkasoval dvě brutální KO. Teď se chce vrátit zpět na vítěznou vlnu.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Viktor Pešta podepsal smlouvu s polskou organizací KSW a měl by být největší hvězdou turnaje v Liberci, který se koná 25. února v Liberci. Vedení organizace tak bleskurychle zareagovalo na zdravotní komplikace, které nepustí do klece Michala Martínka.

Pešta, který se dlouhodobě připravuje v Sanford MMA na Floridě, se po několika zápasech v polotěžké váze vrací do nejtěžší váhové kategorie. Právě v těžké váze působil mezi lety 2014-2017 v rámci UFC, kde měl ovšem smůlu na těžké soupeře a ligu mistrů opouštěl s negativní bilancí 1-4.

V rankingu KSW se tak Pešta potká právě s aktuálně zraněným Michalem Martínkem, který mu v boji o titul Oktagonu v roce 2019 ve vzájemném zápase zlomil čelist. Odveta dvou zkušených českých borců ale v tuto chvíli není na pořadu dne. Odtajněno prozatím nebylo ani jméno soupeře pro první utkání Pešty v KSW.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Viktor Pešta jednoznačně porazil Itala Nosigliu

Viktor Pešta - životopis a zápasy MMA bojovníka

Viktor Pešta je druhým Čechem✌, kterému kdy UFC nabídla smlouvu. ✨ Po přechodu z těžké váhy vybojoval titul polotěžké divize organizace...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...

Michal Martínek v Oktagonu

Michal Blackbeard Martínek - životopis a zápasy MMA bojovníka

Michal Blackbeard Martínek ⚡ je přední český zápasník a bývalý šampion těžké váhové kategorie organizace Oktagon MMA. Aktuálně nastupuje v...