„Ani jsem nechtěla jíst,“ říká Klinderová o konci v Survivoru

Kateřina Klinderová, moderátorka a zápasnice MMA, se po dvaatřiceti dnech vrátila z Dominikánské republiky. Jak nese odchod ze soutěže? A koho považuje za favorita?

Kateřina Kundosaki Klinderová Foto: Profimedia

Kateřina „Kundosaki“ Klinderová je doma. Do Survivoru by se ale z fleku vrátila

Moderátorka a zápasnice MMA, která si na vlastní kůži vyzkoušela, jaké je to rvát se v kleci Oktagonu, má tuhý kořínek, ale i na ni nakonec došlo a ve dvanáctém díle Survivoru jsme se s ní museli rozloučit.

Kateřině hrozil odchod už v devátém díle. Kmenová rada byla tehdy hodně napjatá: „Kmen mě slušně obehrál, tleskám,“ komentovala situaci rozčarovaně. Nakonec se jí podařilo své místo v soutěži uhájit i navzdory tomu, že musela do duelu s dlouholetou kamarádkou Bárou – šlo tedy o poněkud hořkosladkou výhru a radost z ní si Kateřina dlouho neužila.

Osudným se jí stal duel s Pítrem, ve kterém si ale po celou dobu vedla na výbornou – zpočátku lépe než samotný Pítr. Chvíli se zdálo, že Kateřina si jde pro vítězství, osud tomu chtěl ale jinak a nakonec musela Survivor opustit právě ona.

Kateřina se do soutěže těšila od začátku:

Hned po návratu Kateřina poskytla televizi Nova rozhovor a prozradila, že výhru by přála nejvíc Pítrovi, který má velké odhodlání, a Andree Bezděkové. „Andrejka to je prostě držák... ona je taky fikaná, ona si umí tu cestičku prohrabat... moji favoriti jsou tihle dva,“ zakončila Kateřina.

Klinderová také přiznala, že ji trochu zamrzel přístup jejích spolusoutěžících, většině jde prý více než o soutěž samotnou o počet sledujících. I přesto, že účastníci jsou na ostrově zcela odpojeni od všech moderních vymožeností, je to pro ně i tak stále aktuální téma. Kateřina si ale odpočinek od techniky maximálně užila a zhodnotila, že by to měla dělat častěji: „To bylo poprvé za patnáct let... strašně čistou hlavu teď mám.“

Kateřina přiznala, že byla z prohraného duelu a vyřazení ze soutěže nešťastná, a kdyby měla možnost se vrátit, neváhala by ani vteřinu. Dokonce ani hotelové jídlo jí náladu nezvedlo: „Teď jsem si na to zvykla, že teda jako nejíme a já vypadnu, takže to bylo pro mě hodně nepříjemný a hodně špatný ukončení týhle soutěže,“ dodala Kateřina.

Kateřinu Klinderovou jsme znávali především jako moderátorku turnajů MMA, ale v rámci třináctého a čtrnáctého Oktagonu jsme ji dokonce viděli bojovat v kleci. Navzdory výsledkům si v obou zápasech vedla dobře a šlo o zajímavou podívanou – v prvním nastoupila proti Evě Borodáčové, která ji porazila na body, a podruhé Kateřina inkasovala porážku s Ivy Haškovou, která ji knockautovala ve druhém kole.

Kateřina je bojovnice na ostrově i v kleci:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pavol Neruda a Ondřej Novotný na tiskovce Oktagon Time

Kdy a kde dnes sledovat OKTAGON TIME a veřejné vážení v Ostravě?

Už dnes v 16:30 je na programu tisková konference Oktagon Time, která proběhne v prostorách Ostravské univerzity (City Campus). Více se...

David Kozma se opět chystá do boje v Ostravě

Oktagon 40: Tipsport Gamechanger - zápasy, kurzy a livestream

Turnajem Oktagon 40 v Ostravě startuje velkolepá pyramida Tipsport Gamechanger. ✔️ Kozma, Pirát, Apollo, Lohoré a další elitní bijci. Kdo...

David Kozma a Ondřej Novotný

David Pink Panter Kozma - MMA zápasy, statistiky a životopis

David Kozma ✨ je bývalým šampiónem velterové váhy organizace Oktagon MMA. Za sebou má 5 úžasných obhajob titulového pásu. Díky své...