Apollo útočí na Terminátora, ten jen kroutí hlavou

Tonoucí se stébla chytá. Přesně tohle české rčení ideálně sedí na pokusy Leandra Silvy vyzvat po titulové porážce k příštímu duelu Petra Knížete, nebo Karlose Vémolu. Je to ale reálné?

Apollovi zápas o titul nevyšel podle představ Foto: OKTAGON MMA

Apollo Silva prohrál bitvu o titul a hned přispěchal s dalšími výzvami

Souboj o krále velterové divize přinesl na proběhnuvším Oktagonu 24 nelítostný a krvavý boj. A hořkou porážku pro brazilského bombarďáka. Sebevědomí Apolla Silvy dostalo velkou ránu. Titul mu proklouzl doslova mezi prsty, protože v zápase měl k jeho zisku opravdu blízko. Nepovedlo se. A stejným výsledkem pravděpodobně skončí i námluvy u Karlose Vémoly a Petra Knížete. Oba fighteři totiž o tento zápas zájem aktuálně nemají.

Promotér Ondřej Novotný se nechal na po turnajové tiskovce slyšet, že se pro Petra „Monstera“ Knížete rýsuje velmi atraktivní, pravděpodobně zahraniční soupeř. Jméno ale prozatím neprozradil. Jisté ale je, že zápas s Apollem, vzhledem k titulovým ambicím, nedává v tuto chvíli význam. Zápas se přitom v minulosti měl uskutečnit, pro zranění české legendy ale neproběhl. Za této situace samozřejmě Apollo o zápas stojí více, než kdy dřív.

Karlos Vémola bere Apollovy námluvy s usměvem, nadávky už tolik ne

Bezprostředně po prohraném zápase to Apollo dost nevybíravým způsobem zkoušel i na Karlose Vémolu. Pro českého Terminátora měl jen ty nejhorší nadávky. Ten se ale už před turnajem nechal slyšet, že pokud nebude mít Silva přes rameno pás, souboj s ním ho nezajímá. Šance, že by se tento zápas uskutečnil, jsou tak ještě mnohonásobně menší, než v případě Monstera. V obou případech ale shodně platí téměř nulová pravděpodobnost pro uskutečnění zápasů.

„O Apolla samozřejmě stojíme dále. Proč bychom se ho měli chtít zbavit? Předvedl skvělý zápas s Kozmou o titul a zaslouží si respekt“ dodal ještě na adresu brazilského veterána UFC Ondřej Novotný.

Apollo Karlose Vémolu momentálně nezajímá Foto: Karlos Vémola

Pro Karlose Vémolu je nejbližší plán jasný. Bitva na Štvanici o titul střední váhy s Polákem Naruszczkou. Ten si šanci vydobyl překvapivou výhrou nad Ericem Spicelym. Monster si zase z dlouhodobého pohledu brousí zuby na šampiona Davida Kozmu, který předvedl dechberoucí výkon a s vypětím všech sil ubránil svůj pás. Oba se přitom v dávné minulosti potkali a z vítězství se radoval Monster Kníže. Toto vítězství má ale z dnešního pohledu jen pramalou váhu. Nepochybně jde ale o zápas, který by zajímal celou česko-slovenskou scénu.

sipka Novinky a přípravy o bojovníků sledujeme i na našem Instagramu ZDE

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Kozma odpovídá na otázky FightLive

David Kozma: V závěru přípravy se cítím skvěle

David Kozma si na Apolla v titulovém zápase Oktagonu 24 (29.5.) věří. V rozhovoru pro FightLive popsal svou strategii do samotného souboje...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...