Attila Végh piluje techniku, kdy to hodlá rozbalit?

Slovenská legenda MMA Attila Végh je v poslední době mužem mnoha tváří. Rád zkouší nové věci a přijímá nevšední výzvy. Už brzy ho uvidíme opět v akci!

Attila Végh už brzy ukáže svoje schopnosti Foto: Profimedia

Attila Végh tanečníkem: ladné pohyby a soustředěný výraz

Attila Végh má před sebou další velké dobrodružství. Tentokrát ale nepůjde o tvrdou bitku v kleci, či ringu, nýbrž o taneční show! Slovenská legenda bojových sportů se představí po boku Elišky Lenčešové v 7. řadě taneční soutěže Let’s Dance, která na Slovensku startuje 6. března.

Pro respektovaného MMA trenéra a stále ještě aktivního bojovníka Attilu Végha není v současnosti souboj přímo v kleci nejvyšší prioritou. Tak proč nezkusit něco nového? Řekl si zhruba před měsícem a v zápětí kývl na nabídku televize Markíza, aby se zúčastnil populární taneční show, která se na obrazovky vrací po téměř 5 letech.

„Moje zkušenosti s tancem jsou určitě nula. Rád bych se naučil aspoň trošku tancovat. Jsem trošku dřevěný, ale naučím se to, určitě. Dám do toho všechno“, nepochybuje slovenský šampion

Ještě než to první březnovou neděli rozbalí na parketu, čeká ho důležitý moment v roli trenéra. Na turnaji Oktagon 31 bude totiž obhajovat titul prozatímního šampiona Attilův svěřenec ze Spartakus Fight Gymu, Samuel Krištofič. Kromě Piráta jdou na tomto galavečeru do akce i další SFG fighteři Vlasto Čepo a Denis Farkaš.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Attila Végh nebude jediným soutěžícím ze sportovního světa, kdo zasáhne do Let’s Dance. Svou účast přislíbila i bývalá slovenská tenistka a vítězka prestižního Turnaje Mistryň, Dominika Cibulková.

Dodejme, že Let’s Dance je slovenská obdoba celosvětově úspěšného tanečního formátu, který v Česku nese název StarDance. O slovenském zápasníkovi je dobře známo, že do veškerých aktivit dává vždy sto procent. I to je důvod, proč bude zajímavé jeho snahu a progress sledovat.

Attila se pilně připravuje na soutěž. Kam až to s partnerkou dotáhne?

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Attila Végh se vrací na bojovou scénu. A nejen on.

Fight Night Challenge: Attila Végh, Rytmus, Boráros - informace

Závěr roku nabídne fanouškům nevídanou akci❤️. Nová organizace Fight Night Challenge zlákala do svých řad několik hvězd domácí scény. Tady...