Bejrův zlomený nos je zase na svém místě. Po zákroku je i Grznár

Hlavní zápas víkendového turnaje Clash of the Stars nabídl doslova krvavá jatka. Na operační sál musel jak Aleš Psychopat Bejr, tak Filip Grznár. Tady jsou podrobnosti.

Aleš Bejr musel na rovnání nosu Foto: Instagram/alesbejr

Zlomený nos Aleše Bejra a tržná rána pod okem Filipa Grznára

Filip Grznár i Aleš Bejr museli svoje zranění z víkendu vyřešit chirurgickým zákrokem. Oba se už ale mají čile k světu a doktoři evidentně odvedli skvělou práci. Turnaj Clash of the Stars nabídl několik příběhů, z nichž nejvíce rezonoval právě vyostřený duel bývalých kamarádů a v posledních letech velkých nepřátel Bejra s Grznárem.

Aleš Psychopat Bejr ještě před samotným zápasem několikrát fyzicky napadl Filipa Grznára a zasahovat musela přítomná ochranka. To, co se však odehrálo na pátečním vážení, překročilo všechny meze. Bejr způsobil kolenem do hlavy svému soupeři hluboký cut, na základě kterého byl ohrožen sobotní duel. Ano, to vše se odehrálo už v pátek při vážení, nikoliv v kleci. Bejr za tento bláznivý počin schytal obrovskou vlnu kritiky.

Filip Grznár ale pod návalem adrenalinu odmítl poslechnout doktory a do zápasu i přes výslovný zákaz nastoupil. Vyplatilo se. Kontroverzní bijec totiž Aleše Bejra prakticky knockoutoval kolenem do hlavy na konci prvního kola, čímž mu způsobil ošklivou zlomeninu nosu. Průběh zápasu si přečtěte zde.

Krvavé lázně se v případě Bejra odehrávaly i dlouhé hodiny po konci zápasu. Tekoucí krev stále nebylo možné zastavit, až přišlo na řadu bolestivé rovnání nosu na nemocničním lůžku. Teď už jsou všechny kosti na svém místě, o čemž přímo z nemocnice informoval skrze Instagram sám Aleš Bejr.

sipka Vyzvedněte si pěkný sázkový bonus za registraci u Fortuny

„Pod kudlu“ musel po zápase i Filip Grznár, který šití tržné rány pod okem v pátek odložil. Při vzájemné pěstní přestřelce se mu logicky rána zvětšila, a tak bylo zapotřebí několik stehů. Také on o celém procesu detailně informoval na svých sociálních sítích. I tohle sebou přináší bojové sporty. Oboum aktérům přejeme brzké uzdravení.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Aleše Bejra musela do poslední chvíle doprovázet ochranka

Bitva mezi Grznárem a Bejrem nabídla šílený scénář. Co se stalo?

To se jen tak nevidí! Hlavní zápas turnaje Clash of the Stars 3 mezi Filipem Grznárem a Alešem Bejrem přinesl nečekanou zápletku. Co se v...

Bývalý kulturista a nyní zápasník se snahou prorazit v politice, Filip Grznár

Filip Grznár - životopis a zápasy kontroverzního bojovníka

Bývalý český kulturista Filip Grznár momentálně zápasí v MMA✔️ a svými pikantními výroky i svérázným vystupováním neustále přitahuje...