Betano uzavřelo lukrativní spolupráce a střádá velké plány

Pozice společnosti Betano na českém trhu v posledních týdnech výrazně posílila. Důvodem jsou i nově uzavřené sponzorské smlouvy zaručující dlouhodobé a lukrativní spolupráce s předními sportovními kluby.

Betano se stalo partnerem fotbalové Viktorie Plzeň Foto: fcviktoria.cz

Do Betano rodiny patří už i FC Viktoria Plzeň a HC Kometa Brno

Sázková kancelář Betano o sobě dává čím dál více vědět. Platí to i pro český trh, kde nově uzavřela sponzorské smlouvy s fotbalovým klubem Viktoria Plzeň a hokejovou Kometou Brno. A cílí i na další velké hráče tuzemské sportovní scény. Od Slavie společnost působící ve více jak deseti zemích prozatím dostala košem. Ambice má však i nadále velké.

Uvítací vstupní bonus až do výše 3000 Kč

Jedním z hlavních cílů Sázkové kanceláře Betano je proniknout mezi TOP 3 největší sázkové kanceláře v Česku a dlouhodobě tyto pozice udržet. Prakticky hned se svým nástupem rozjelo Betano masivní reklamní kampaň, díky které je hodně vidět. Logo společnosti můžeme vídat na nejrůznějších reklamních bannerech a reklamní televizní spot pronikl už i do přestávky v rámci tuzemské nejvyšší fotbalové soutěže.

Právě fotbalová Fortuna liga je cíl, na který si Betano do budoucna „brousí zuby“ a rádo by se stalo hlavním generálním partnerem celé soutěže. Rozhodovat budou samozřejmě finance a v tomto ohledu má celosvětová společnost poměrně velké možnosti. Vzhledem k tomu, že působí kromě Evropy i v Jižní Americe, může nabídnout zároveň i bohaté zkušenosti.

sipka Více o kurzových sázkách na turnaje Oktagon MMA u Betana najdete zde

Na sponzoringu si Betano obecně hodně zakládá a není divu. Účast Viktorie Plzeň i dalších sponzorovaných celků v milionářské Lize mistrů i dalších soutěžích je skvělou reklamou na globálním i celosvětovém trhu. Kromě zmíněných českých celků je Betano partnerem například klubů FC Porto, Benfica Lisabon, Sporting Lisabon, Fluminense, Olympiacos, či Apoel.

Pozitivní ohlasy putují na adresu Betana i směrem od sázkařů. Je to díky přehledné mobilní aplikaci i příjemnému 100% bonusu k prvnímu vkladu až do výše 3000 Kč. Zároveň Betano nabízí hráčům i celou řadu novinek a nejrůznějších soutěží, jako je například plnění misí.

Pro milovníky adrenalinové zábavy je u Betana připraveno kromě kurzových sázek i online casino, které nabízí širokou paletu nejrůznějších výherních automatů. Vzhledem k probíhajícím krokům na všech frontách je poměrně velký předpoklad, že popularita Betana i nadále poroste.

Betano nově sponzoruje také hokejový klub HC Kometa Brno Foto: Betano

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vyzvedněte si sázkový bonus 300 Kč za dokončení registrace u Betana

Betano promo akce „sázka zdarma“ - Bonus za online registraci

Betano má pro nové hráče připravené parádní sázkařské bonusy ❤️. V tomto článku si vysvětlíme, jak funguje bonus 300 Kč zdarma za dokončení...