Betano vypsalo kurzy na zápas roku Vémola - Kincl. Kdo je favorit?

Je to souboj, o kterém všichni mluví. Rivalita mezi Patrikem Kinclem a Karlosem Vémolou rozděluje českou MMA scénu. Napětí roste. A sázkové kanceláře se předhání, kdo nabídne lepší kurzy. Tohle je nabídka sázkové kanceláře Betano.

Karlos Vémola vyhlíží odvetu s Patrikem Kinclem Foto: Karlos Vémola

Vsaďte si na zápas Kincl vs. Vémola s bonusem 300 Kč za registraci u Betana + volnou sázkou 500 Kč

Na česko-slovenské MMA scéně momentálně neexistuje vyhrocenější zápas. Po 4 letech je tu souboj, který přitahuje obrovskou pozornost fanoušků i lidí mimo bublinu bojových sportů. Dá se předpokládat, že právě tento duel bude v Česku nejsázenějším MMA zápasem roku.

Po předchozích zkušenostech ale bude výhrou už to, až se proti sobě oba rozběhnou v kleci. Kdo ovládne tuto očekávanou odvetu? Vsaďte si na ZÁPAS ROKU u Betana ZDE

ZDE se podívejte na aktuální kurzy

Betano kurzy Vémola vs. Kincl (20. května, O2 Arena, Praha)

Sázková kancelář Betano na nic nečeká a stejně jako většina konkurence vypsala kurzy na zápas Vémola vs. Kincl 2 s dostatečným předstihem. Dává to smysl, od Zápasu století je tu totiž příběh, který rezonuje napříč celým národem. Kromě sázek na vítěze a počtu zahájených kol, najdeme v aktuální nabídce Betana také kombinaci vítěze / počtu kol v zápase či způsob vítězství.

KURZY NA VÍTĚZE - BETANO
Karlos Vémola 1,65 * Patrik Kincl 2,15 *

* Sázkové kurzy k 19. 5. 2023

Favorizujete Karlose Vémolu a zároveň nevěříte v delší průběh utkání? Pak je pro vás sázka následující tip jako ušitý na míru. Terminátor je specialistou na wrestling a následný boj na zemi. Málokdo mu v tomto ohledu dokáže vzdorovat. Dotažený takedown u něj hraničí s jistotou.

V poslední době nahání hrůzu soupeřům zejména Vémolova technika arm triangle choke, pomocí které ukončil poslední dva soupeře. Celkově má na svém kontě neuvěřitelných 18 vítězných submisí. Dostane-li se utkání na zem, je zde velká pravděpodobnost ukončení zápasu před časovým limitem.

Vsaďte si na Oktagon s volnou sázkou 500 Kč u Betana

Vémola se přitom v postoji nezdržuje a své soupeře bere na zem při nejbližší možné příležitosti. Touto logikou není moc velká šance, že by zápas dospěl až do 5. kola. Karlos se navíc několikrát nechal slyšet, že rozhodně nechce o osudu zápasu nechat rozhodovat bodové rozhodčí.

TIP: Vémola zvítězí a méně než 4,5 kola, v kurzu 2,85 sipka Vsadit u Betana ZDE

Sázková tip

Zapomínat nemůžeme ani na fakt, že v prvním vzájemném měření v roce 2018 zvítězil Vémola až na body a právě ukončení před limitem je v této odvetě jeho obrovskou motivací. Celý zápas navíc doprovází velmi osobní spor a trashtalk, což rovněž hraje do karet spíše Vémolovi, který je svoji mentální odolností na vysoké úrovni.

Velkým tématem je také zdraví, především na straně Karlose Vémoly. Právě kvůli tomu nevyšel prosincový termín, na druhou stranu oba o srovnání účtů evidentně hodně stojí, a proto vznikl náhradní květnový termín v rámci turnaje Oktagon 43 v O2 Aréně. Teď už nezbývá než si držet palce, aby k zápasu skutečně došlo.

Jak si založit účet u Betana:

bavte-se-u-sazkove-kancelare-betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola

Je rozhodnuto! Na pikantní odvetu rivalů přeci jen dojde

O dalším směřování Patrika Kincla i Karlose Vémoly je v tuto chvíli jasno. A fanoušci slaví! Vyhrocená odveta dvou znepřátelených bijců se...

Reakce Patrika Kincla na sebe nenechala dlouho čekat

Kincl si dobírá Vémolu, ten vyrazil na koncert a pak do gymu

Bude odveta, nebo nebude? Otázka, která momentálně vyvstává na mysl snad každému fanouškovi domácí bojové scény. Oktagon přilil olej do...

Karlos Vémola bude zápasit mnohem dříve, než se čekalo

Tak tohle se nečekalo! Terminátor seřídí součástky mnohem dříve

Turnaj Oktagon 41 v Liberci dostává novou hlavní hvězdu. A podle reakcí fanoušků jde o velmi kontroverzní rozhodnutí. Budou lvi žrát první...