Bitva jako řemen! Polotěžká váha Oktagonu pozná svého šampiona

Organizace Oktagon se při pondělním večeru vytasila s pořádnou bombou! O historicky první titul polotěžké divize se na turnaji Oktagon 28 střetne domácí Viktor Pešta s německou legendou Stephanem Pützem.

Viktor Pešta má před sebou jednu z největších výzev kariéry Foto: OKTAGON MMA

Největší zápas v historii organizace? Viktor Pešta změří síly s německým Terminátorem!

Promotér Ondřej Novotný avizoval velké věci a svému slibu dostál. Turnaj Oktagon 28, který se 25. září 2021 uskuteční v pražské hale O2 Universum ozdobí fantastický titulový zápas. Jeden z nejlepších bojovníků domácí scény Viktor Pešta vyzve mnohonásobného šampiona evropských organizací Stephana Pütze z vyhlášeného frankfurtského gymu MMA Spirit.

Právě do tohoto gymu jezdil v minulosti pravidelně trénovat také Ivan Buchinger a spojitost s těmito dvěma borci nabízí i pohled do statistik. Oba totiž byli šampiony organizace M-1 v dobách největší slávy a oba jsou ve své zemi obrovskými legendami.

Výzva pro Viktora Peštu jako hrom! Ten přitom dosud sbíral v organizaci Oktagon přesvědčivé výhry, a tak se po zásluze právě on utká o pás šampiona polotěžké divize do 93 kilogramů.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Stephan Pütz má však podle zákulisních informací daleko větší ambice, a rád by se přes Viktora Peštu dostal až k zápasu s českým Terminátorem Karlosem Vémolou. Ten se sice aktuálně dostává ze zdravotních neduh, podobně velká výzva by ale i jeho velmi pravděpodobně zajímala. Vždyť 34letý Pütz během své parádní kariéry posbíral hned 12 titulů napříč těžkou a polotěžkou váhou.

Uvidíme, jak se situace nakonec vyvrbí, v každém případě je duel Pešta vs. Pütz parádní MMA šlágr světových rozměrů a velké lákadlo turnaje pražského turnaje Oktagon 28!

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...