Bitva McGregor vs. Poirier 3 získává reálnější obrysy

Ničit, ničit a zase ničit. Přesně to má v plánu pro další, už třetí pokračování války s Dustinem Poirierem, kontroverzní Conor McGregor. Završení pravděpodobně nejsledovanější trilogie historie MMA se dočkáme už v létě!

Bojové sporty, UFC, box, Connor McGregor - ČTK, PA, PA Wire Foto: ČTK/PA/PA Wire

Conor McGregor potřetí vyzve Dustina Poiriera na UFC 264

To, že Conor McGregor touží po odvětě s Dustinem Poirierem je jasná věc. A 10. červenec 2021 by měl být dnem „D“. Před vyprodanou halou se pokusí odčinit šokující porážku z ledna, kdy v souboji hvězd soupeře podcenil a zaznamenal první porážku TKO v kariéře. Kurzy na zápas už byly vypsány a v tuto chvíli jsou naprosto vyrovnané. Kdo podle tebe ovládne rozhodující bitvu? Vsaď si na UFC s bonusem ZDE za pohodlnou a rychlou online registraci

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Když 23. ledna Conor McGregor s Američanem Dustinem Poirierem prohrál, bylo to obrovské překvapení. Prakticky ihned po zápase se začalo mluvit o odvetě, která rozhodně dává smysl po sportovní i ekonomické stránce. A ta se nyní stává realitou.

UFC 264 | 10.7.2021 Conor McGregor (22-5) vs. Dustin Poirier (27-6)

Dnes už bývalý majitel whisky Proper Twelve si svůj poslední zápas prohrál především tím, že nevěnoval dostatečnou pozornost nepříjemným kopům na lýtko z vnější strany (tzv. calf kickům), díky kterým Poirier postupně převzal otěže zápasu a ve 2. kole McGregora ukončil.

10. 7. 2021 se oba střetnou tváří v tvář znovu a slavný Ir už nyní vzkazuje, že svého soupeře zničí. Vítěz třetího pokračování války Poirier vs. McGregor získá kromě věčné slávy i titulovou šanci.

O pás šampiona lehké váhy UFC se 15. května utká Michael Chandler a Charles Oliveira. Ať už získá titul jeden, či druhý – následná obhajoba bude tedy nesmírně obtížnou výzvou.

Na fight card UFC 264 se představí i další známá jména. Nedávný titulový vyzyvatel velterové váhy Gilbert Burns změří síly se Stephenem Thompsonem. Představí se zde i Ilia Topuria, který se měl utkat s Lajošem Kleinem. Z utkání proti slovenské hvězdě ale nakonec za podivných okolností vycouval a Mr. Highlight tak stále na jméno soupeře čeká.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Conor McGregor je nejznámějším MMA fighterem

Conor The Notorious McGregor - MMA zápasy, statistiky a životopis

Conor McGregor je nejslavnější MMA bojovník všech dob❤️. Jeho popularita zásadním způsobem ovlivnila vzestup tohoto sportu✔️. Toto je jeho...

Dustin Poirier v zápase s Conorem McGregorem

Dustin Poirier - životopis a profil zápasníka UFC

Dustin Poirier je americký profesionální MMA zápasník ⭐ a bývalý šampion lehké váhy UFC. Na svém kontě má hned dva fenomenální skalpy ⛔...