Bitva mezi Grznárem a Bejrem nabídla šílený scénář. Co se stalo?

To se jen tak nevidí! Hlavní zápas turnaje Clash of the Stars 3 mezi Filipem Grznárem a Alešem Bejrem přinesl nečekanou zápletku. Co se v kleci odehrálo?

Aleše Bejra musela do poslední chvíle doprovázet ochranka Foto: Facebook/Clash of the Stars

Psychopat Bejr nastoupil proti Grznárovi, zranil ho ovšem rozhodčí

Zápas mezi Filipem Grznárem a Alešem Bejrem doručil bizarní momenty i překvapivé usmíření. Psychopat Aleš Bejr i přes značné obavy fanoušků a promotérů nakonec přeci jen nastoupil do zápasu s Filipem Grznárem na ostře sledovaném turnaji Clash of the Stars 3 na pražské Královce. Souboj nabídl širokou škálu emocí, jaké si jen fanoušek bojových sportů dokáže představit.

Oba se do sebe od první vteřiny pustili a bili se hlava nehlava. Hned první vteřiny ale znamenaly velkou komplikaci pro Psychopata Bejra. Polský hlavní rozhodčí ve snaze roztrhnout při přerušení oba fightery od sebe skočil na záda právě Aleši Bejrovi, čímž mu ale nešťastně způsobil zranění kolene.

Aleš Bejr se desítky vteřin svíjen v ukrutných bolestech, nakonec se však rozhodl pokračovat v boji. Následovalo několik pěstních výměn a v drtivé většině z nich měl navrch právě Filip Grznár. Bývalý kulturista a kandidát do poslanecké sněmovny ČR rozhodl o výhře deset vteřin před koncem úvodního kola drtivým kolenem do hlavy Aleše Bejra, čímž svého dlouholetého rivala poslal do říše snění.

Filip Grznár ovládl hlavní souboj večera už v prvním kole na KO. Po zápase přeci jen došlo k usmíření a „zakopání válečné sekery“, s čímž se tak úplně nepočítalo. Zkrvavený Aleš Bejr se následně v pozápasovém rozhovoru dožadoval odvety, načež Grznár odvrátil, že odvety nepřijímá, ale celou situaci promyslí.

sipka VŠECHNY VÝSLEDKY NAJDETE ZDE

Karlos Benda knockoutoval sekuriťáka Kotlára

Velmi sledovaný souboj těžkých vah Benda vs. Kotlár přinesl tvrdé ukončení taktéž v prvním kole. Přesněji řečeno velmi kontroverzně pár vteřin po zaznění prvního gongu. Halou mohutně povzbuzovaný Jaroslav Kotlár nastoupil do utkání velmi sebevědomě a od prvních vteřin vytvářel na Bendu značný tlak a držel střed klece. Zároveň ale nevěnoval téměř žádnou pozornost obraně a navzdory optické převaze se mu ruce dole nakonec staly osudnými.

Karlos Benda totiž dokázal celé první kolo zůstat trpělivý a v samém závěru první rundy našel „vypínák“ na bradě Jardy Kotlára, čímž rómského hromotluka poslal nekompromisně k zemi. I v tomto případě si oba po skončení zápasu vyjádřili vzájemný respekt. Nezapomeňte si vyzvednout sázkový bonus u Fortuny za pohodlnou a rychlou online registraci.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Olchič s Luktumou na staredownu

Clash of the Stars 3: Luktuma vs. Olchič analýza, kurzy a tip

V zápase Luktumy a Olchiče na Clash of the Stars 3 se dá kromě bizarní show čekat i pěkný sportovní výkon ☝. Analýzu k tomuto utkání...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Jake Paul se v boxu utká s Andersonem Silvou

Box: Jake Paul vs. Anderson Silva kurzy, tip a livestream

Jake Paul ⚡ se znovu postaví do boxerského ringu. Jeho soupeřem bude legendární UFC šampion Anderson Silva 🥊. Podrobnosti najdete uvnitř...