Bitva o titul se odkládá? Teixeira promluvil o změně termínu

Na největší zápas v historii českého MMA si budeme muset počkat o něco déle. S nečekanou informací přišel sám brazilský šampion Glover Teixeira.

Jiří Denisa Procházka, Ivana Roháčková, MMA, tiskovka Praha 22.10.2021 (30) Foto: Jiří Procházka

Bitva Teixeira vs. Procházka se odkládá, prohlásil brazilský šampion. Informaci potvrdila ESPN

Jiří Procházka se v původním květnovém termínu se šampionem Gloverem Teixeirou o titul neutká. Brazilský veterán to uvedl v rozhovoru po posledním galavečeru UFC Fight Night, kde byl v rohu svého svěřence Wellingtona Turmana. Přesný důvod změny termínu nezazněl. Jiřímu Procházkovi se tak příprava na titulový duel prodlouží minimálně o měsíc. Bude z toho BJP opět těžit?

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Odklad termínu zápasu není pro Jiřího Procházku nic nového. Jeho dosud poslední duel v UFC s Dominickem Reyesem byl taktéž odložen pro zranění na straně soupeře. Český samuraj to před rokem přetavil ve svoji výhodu a v parádním zápase knokautoval Reyese loktem z otočky, čímž si vysloužil nejen bonus večera ale i ocenění KO roku.

Na otázku, kde Procházka vyzve Teixeiru, není v tuto chvíli jasná odpověď. Náhradní termín je však znám. Procházka půjde do boje 11. června 2022. Původně se mělo jednat o UFC 274, které se 7. května uskuteční v USA. Sám Glover Teixeira ale uvedl, že se zápas bude konat až na další číslované akci, tedy UFC 275. Tento galavečer však prozatím nemá přesně určené dějiště. Odhadem by se však mělo jednat o USA. Informaci o změně termínu potvrdil sám Jirka Procházka na svém instagramu.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Procházka má v Americe po ruce střídavě i oba trenéry

BJP: Chceme jít přirozenou cestou a na vše se dívat našima očima

Jiří Procházka je už několik týdnů na kempu v americkém Phoenixu, kde driluje techniku a kondici směrem k titulovému zápasu. Jak toto...