BJP: Chceme jít přirozenou cestou a na vše se dívat našima očima

Jiří Procházka je už několik týdnů na kempu v americkém Phoenixu, kde driluje techniku a kondici směrem k titulovému zápasu. Jak toto období hodnotí?

Procházka má v Americe po ruce střídavě i oba trenéry Foto: Jiří Procházka

Procházka na zkušené v Americe přijímá cenné rady

Český samuraj Jiří Procházka před historickou bitvou o titul UFC nic nepodceňuje. Už několik týdnů tráví ve Phoenixu, kam přijal pozvání na kemp od bývalého dvojnásobného šampiona Henry Cejuda. Byť zatím nejde o nejtvrdší fázi přípravy, pobyt v USA ho na jeho cestě posouvá směrem k vysněnému cíli. Už 7. května totiž zabojuje s Gloverem Teixeirou o šampionský pás UFC ve váze do 93 kilogramů!

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Jirka Procházka v Americe trénuje pod vedením Henry Cejuda, který se mu snaží předávat své poznatky a pohled na nejrůznější situace v zápase. „Cítí v sobě potřebu předávat svoje zkušenosti dál. Je to v pohodě chlápek, docela mě tímhle přístupem překvapil. Nějaké osobní zájmy jsou tam ale vždycky“, pronesl BJP na adresu Cejuda, kterého by podle českého fightera mohly zpět do klece UFC zlákat pravděpodobně jen finance.

„Chtěl jsem tu mít svoje trenéry, abychom si z toho mohli vzít to nejlepší. Náš plán je jít přirozenou cestou, třebaže je delší a náročnější. Ze všeho, co se tu naučíme, si chceme vzít to nejlepší. Pořád se na to chceme dívat hlavně našima očima“, pronesl Procházka v na otázka Romana Kovaříka v podcastu Sázkové kanceláře Fortuna.

Titulový vyzyvatel polotěžké váhy UFC, Jiří Procházka, si zároveň vedle wrestlingových tréninků pochvaluje i úroveň postojových sparingů, které ve Phoenixu má. Libuje si například v přestřelkách s Uriahem Hallem, devítkou střední váhy UFC. „Je rychlý, dynamický. S ním jsou ty sparingy fakt parádní“, nechal se slyšet Procházka na adresu rodáka z Jamajky.

Váhu si musím držet pořád, občas tam ale burger pošlu

Procházka si kromě tréninků stihl zaletět do Las Vegas, kde se potkal s legendárním Mikem Tysonem, Danielem Cormierem i dalšími celebritami bojových sportů. Kemp v Americe ho určitě posune nejen, co by zápasníka, ale i člověka.

Zároveň si ale občas dopřeje i místní pochoutku, byť váhu si chce podle svých slov držet neustále pod kontrolou. To vše s jediným cílem. Aby 7. května 2022 v souboji s Gloverem Teixeirou získal titul polotěžké divize UFC.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Získá Jiří Procházka v roce 2022 titul v UFC?

Stane se Jiří Procházka šampionem UFC v roce 2022? Vsaďte si

Stane se Jiří Procházka historicky prvním Čechem s titulem organizace UFC? Vše nasvědčuje tomu, že ho od tohoto momentu dělí pouze poslední...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...