Box: završení trilogie Fury vs. Wilder 3 má nový termín!

Velmi očekávaný třetí vzájemný zápas mezi Tysonem Furym a Deontayem Wilderem musel být kvůli koronaviru přesunut na nové datum. Kdy se duel uskuteční?

Box, Tyson Fury - Zdroj ČTK, AP, Isaac Brekken Foto: ČTK/AP/Isaac Brekken

Zápas Fury - Wilder 3 má nový termín. Trilogie se zakončí v říjnu

Už už to vypadalo, že celý boxerský svět směřuje k velké bitvě dvou králů současné těžké váhy. Duel Tysona Furyho s Anthony Joshuou se ale prozatím odložil. Do plánů totiž hodil vidle neodbytný Deontay Wilder se svoji smlouvou, která hovoří o 3 vzájemných duelech s Tysonem Furym. A jak dobře víme, prozatím proběhly pouze dva. V roce 2018 skončil zápas remízou, zatímco na začátku roku, ve svém dosud posledním zápase, Fury Wildera nekompromisně knockoutoval v sedmém kole.

Celé se to však ještě zkomplikovalo poté, co se Tyson Fury v červenci uprostřed přípravy nakazil koronavirem a původní datum 24. 7. muselo být změněno. Náhradní termín této zajímavé trilogie už nyní známe. Třetí a poslední vzájemný duel Fury - Wilder se uskuteční 9. 10. 2021 v T-Mobile Aréně v Las Vegas.

Pakliže utkání skončí očekávanou výhrou Tysona Furyho a Anthony Joshua mezitím na konci srpna porazí neporaženého Ukrajince Usyka, zase budeme k této epické bitvě o sjednocení všech významných titulů zase blíže.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Box, Deontay Wilder, Tyson Fury - ČTK, AP, Mark J. Terrill

Box: Fury vs. Wilder online - kde sledovat livestream živě

Americké Las Vegas ✅ uvidí odvetu boxerského duelu o mistrovský pás WBC v těžké váze 🥊 mezi Tysonem Furym a Deontayem Wilderem. První duel...

Youtuber Jake Paul - Zdroj ČTK, CoverImages, Seth Browarnik, InStar, Cover Imag

Jake Paul vs. Tyron Woodley: datum, informace a tip

Kontroverzní Youtuber Jake Paul má před sebou další boxerskou výzvu. ▶️ 29. srpna 2021 si to v ringu rozdá s bývalým UFC zápasníkem Tyronem...