Brichta překvapení nepřipustil, pověstné bomby se ale nekonaly

Úvodní galavečer nové organizace Real Fight Arena je minulostí. Žádné větší překvapení na úkor favoritů k vidění nebylo. Leo Brichta přesto nebyl se svým výkonem vůbec spokojen.

Leo Brichta v hlavním zápase potvrdil roli favorita Foto: Instagram/leonekbr

Brichta dominoval, ale pak se kál. První výhru v RFA si připsal i Hošek, nebo Vojčák

Organizace Real Fight oficiálně vstoupila na česko-slovenské pole bojových sportů. Turnaj RFA Warm Up přinesl zápasy v MMA i postoji, a bylo na co koukat. V hlavním zápase večera Leo Brichta jasně přejel Tamirlana Dadaeva a už v prvním kole ho ukončil na submisi.

Hvězdný fighter Leo Brichta ale nebyl se svým vystoupením v zápase vůbec spokojený. Ke svému předvedenému výkonu, a zejména boxu, byl tentokrát hodně kritický a v pozápasovém rozhovoru vypustil i několik hodně peprných slov. Dadaev ho ale v zápase vůbec neohrozil. Poté, co se souboj přenesl na zem, nasadil Brichta techniku arm triangle, kterou soupeř s rakouským občanstvím po chvíli odklepal.

Ve svém proslovu Brichta prozradil, že ho extrémně naštvala už nesplněná váha soupeře. Dadaev totiž nezvládl zhubnout do lehké váhy (70 kg) a požádal o catchweight (73kg). I s tou měl ale na oficiální váze problémy a limit splnil až napodruhé. Český borec chtěl soupeře ztrestat svými pověstnými bombami, to se mu však nepovedlo a po utkání z toho byl pořádně rozladěný.

Své soupeře během prvního kola zničili i další velcí favorité. Tomáš Možný nedal v postoji pod pravidlami Real Fight sebemenší šanci Michalu Reissingerovi, který vzal zápas na poslední chvíli a ne v úplně ideální fyzické kondici. Podobně drtivý průběh měl i MMA duel těžkotonážníků v mezi Štefanem Vojčákem a Maďarem Láslo Kissem. Slovenský mutant od prvních vteřin jasně držel otěže zápasu a svého soupeře ubil tvrdými ground and pound.

sipka Kompletní výsledky turnaje RFA WARM UP najdete zde

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.