Brichtalk: O čem je podcast Lea Brichty a kde ho sledovat?

Brichtalk je zbrusu nový podcast profesionálního zápasníka Lea Brichty, který si zve zajímavé hosty nejen ze světa bojových sportů. Kde podcast sledovat a na jaká témata se můžete těšit?

Podcast Lea Brichty Foto: YouTube/TeamBrichta

Brichtalk – podcast Lea Brichty. Kde sledovat jednotlivé epizody?

Leo Brichta hned na začátku prvního dílu podotknul, že by svůj pořad nenazýval úplně podcastem, že „je to takovej chat“, pohodový kamarádský pokec tří. V podcastu se mluví o lecčem od boxu přes hudbu až po videohry a rozhodně mu nechybí humor, kterým je Leo Brichta pověstný.

Kde můžete podcast sledovat/poslouchat?

  • YouTube
  • Spotify
  • Apple Podcasts
  • Podtail
  • podmaz.sk
  • ivoox.com

Brichtalk – 1. díl s hostem Vladimírem Kadlecem neboli Vladavideos

Do první epizody si pozval do vinohradského podniku Cartel Lounge Vladimíra Kadlece, youtubera známého pod přezdívkou Vladavideos, který na YouTube začínal v roce 2013 takzvanými prankcally a v současnosti má celkem 711 tisíc odběratelů.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Kluci v prvním díle probírali MMA, box, ale i zápasníky kontroverzního fenoménu současnosti Clash of the Stars, a tak byla řeč například o MaxGreenovi, Klukovi s kamením nebo Datlovi. „Pro MaxGreena mám jenom respekt,“ vyjádřil se Leo Brichta během rozhovoru. Kromě toho zazněla i jména známá z Oktagonu jako Karlos Vémola,  Losene Keita nebo David Kozma.

Jaká témata se v prvním díle probírala:

Leo také Vláďovi navrhl příštího soupeře do zápasu – hudebníka Calina, který nedávno spolu s rapperem Viktorem Sheenem vydal novou desku ROADTRIP, o které je v podcastu také řeč.

Když zhlédnete první díl podcastu Brichtalk, zjistíte, že jde v podstatě o zaznamenaný kamarádský rozhovor tří přátel – nikoli o jednostranné interview, jak to v dnešních podcastech bývá, kluci spolu mluví zcela spontánně, stejně jako by se spolu bavili pravděpodobně kdekoli jinde.

Už v prvním díle spontánně vznikla „rubrika“ Tři nejnenáviděnější influenceři, kdy každý host jmenuje tři známá jména internetu, která mu nejvíc lezou na nervy.

Brichtalk - 2. díl: Luktuma a Honzi Michálek o CotS, Valhalla Fighting i Red Face

Ve druhém díle k Leovi Brichtovi usedli do křesel Luktuma, tiktoker a účastník reality show Like House a zápasník Clash of the Stars, a rovněž tiktoker Honzi Michálek. Kluci mluvili mimo jiné o prvním galavečeru boje bez rukavic v rámci organizace Valhalla Fighting, který si hromadně pochvalovali.

Jaká témata se probírala v 2. díle:

Brichtalk – 3. díl: Vitalij Bojko – o boxu i o životě

Do dalšího dílu si Leo Brichta pozval svého – dle jeho vlastních slov – nejlepšího kamaráda a nejoblíbenějšího parťáka v tréninku i v životě Vitaliho. „Chtěl jsem ti říct, že si tě strašně vážim,“ pronesl ke kamarádovi hned na úvod a pak společně vzpomínali na zážitky, které jejich přátelství v průběhu let utužovaly.

Jaká témata se probírala v 3. díle:

  • Box, trénink
  • osobní historky Lea a Vitaliho a další

Brichtalk – 4. díl: Tadeáš Mawar Růžička

Hostem čtvrtého dílu byl Tadeáš Mawar Růžička, se kterým řešili kromě jiného přinejmenším troufalou výzvu Tadeáše Gangstaboye Veselého, který je známý především díky bizarní organizaci Clash of the Stars. Protože je naprosto evidentní, kdo by koho v zápasu porazil, organizátoři se prý usnesli na speciálních pravidlech, které Mawara znevýhodní natolik, aby to zvýšilo Veselému šance.

Jaká témata se probírala v 4. díle:

Brichta bomby – Kdo je Leo Brichta?

Mladý talentovaný bojovník patří mezi špičku české MMA scény. Velké úspěchy si připsal například v turnajích organizace Oktagon a pak přestoupil do nové organizace RFA (Real Fight Arena).

Trénuje v pražském PriMMAt gymu, kde kromě něj ladí formu i jeden z předních bojovníků Oktagonu David Kozma. Leo je známý svým velkým smyslem pro humor, a protože si neváhá udělat srandu i sám ze sebe, kývnul na účast v úplně prvním turnaji Clash of the Stars. Na rozdíl od většiny účastníků tohoto sledovaného fenoménu je však profesionálním zápasníkem a jeho bilance čítá deset výher proti třem prohrám (a jeden zápas bez výsledku).

Leo je také pověstný svými tvrdými údery a na tohle téma vznikl i song s názvem Brichta bomby, kde o tom rapuje Otto Ferocity.

Pusťte si první epizodu podcastu Brichtalk:

    Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

    Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

    TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

    Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

    KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Red Face řeší nečekané problémy

Konkurence nespí a jedná, nová organizace hlásí nečekané změny

Nová fackovací organizace Red Face se hned ze startu potýká s nepříjemnými problémy. Úvodní galavečer se v původním termínu neuskuteční. Co...

David Kozma Leandra Silvu porazil na body

David Kozma čeká další dítě. Stane se z něj dvojnásobný otec

David Kozma a jeho partnerka oficiálně oznámili, že čekají druhé dítě. Na instagramu sdíleli snímek z ultrazvuku.

Karlos Vémola při každodenní dřině na tréninku

KTV má před sebou tradiční boj s váhou. Kolik kilogramů shazuje?

Karlos Terminátor Vémola se po dlouhé zápasové pauze zdá být ve výtečné formě. Kolik tentokrát musí v přípravě na Matavaa hubnout se...