Brož hlásí návrat do Oktagonu a slibuje adrenalin a přestřelky

Mladá organizace bojových sportů RFA pod svá křídla získala zvučná jména jako Brichta nebo Wittner, a kromě nich zhruba před rokem zlanařila také Miroslava „Inkvizitora“ Brože. Ten dnes oznámil velký návrat a další jeho zápas bude opět pod záštitou Oktagonu.

Miroslav Brož Foto: OKTAGON MMA

Z Oktagonu do RFA a zpět

Zápasníky, kteří podepsali smlouvu s RFA, ke změně vedly údajně lepší honoráře a někdy měli prostě jen chuť změnit působiště. Teď se jeden z nich, Miroslav „Inkvizitor“ Brož, vrací ke své předchozí organizaci a oznámil, že jeho další zápas bude opět pod střechou zavedené organizace Oktagon MMA. Při té příležitosti se zeptal fanoušků, s kým by ho chtěli v příštím turnaji vidět.

„INKVIZITOR je zpět!“ začíná oznámení na Instagramu. „Jaký zápas ve welteru s Mírou Brožem chceš vidět?“ zakončuje otázkou titulek u videa, v němž s kamenným výrazem svírá čerstvě podepsanou smlouvou s Oktagonem.

A proč k přestupu došlo? Žádný speciální důvod kromě vypršení smlouvy s RFA neznáme, spekuluje se ale, že Brož je sice první, ale nebude nejspíš poslední, u koho k přestupu dojde. Promotér RFA Boris Marhanský uvedl, že jsou hrozně vděční, že s nimi Miroslav Brož byl u počátků jejich organizace a že mu přestup určitě nevyčítají. Upozornil také, že podobné změny jsou v naprostém normálu a že se pravděpodobně v budoucnu ještě podobných škatulat dočkáme.

V rámci RFA si Inkvizitor odbojoval dva vítězné duely a pravděpodobně by ho dřív či později čekal boj o titul, ale přesto se rozhodl jinak. V prosinci v jednom z rozhovorů Miroslav uvedl, že si potřebuje vybrat novou organizaci tak, aby mu dávala smysl po všech stránkách, ale přiznal, že rok 2022 pro něho nebyl z hlediska financí zrovna slavný.

Za jeho působení v Oktagonu v letech 2018 – 2021 si Inkvizitor odbouchal osm zápasů a pět z nich úspěšně, navíc patří mezi ty bojovníky, kteří kladou důraz na pořádnou podívanou a pokaždé chce divákům předvést fight, který stojí za to. Určitě tedy bude na co se těšit a Miroslav Brož jistě plynule naváže, kde přestal.

Připomeňte si Inkvizitorův poslední zápas před odchodem do RFA, kde v rámci Oktagonu 28 porazil Emmanuela Dawu:

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Zápasy mezi Figueiredem a Morenem jsou vždy velmi vyrovnané

UFC 283: Figueiredo vs. Moreno 4 kurzy, analýza a livestream

Velkolepý event UFC 283 v Brazílii nabídne vůbec první tetralogii v dějinách UFC. Podívejte se na analýzu a sázkový tip. Zápas vysílá živě...

Poslední Čech v pyramidě David Kozma

Oktagon Tipsport GameChanger: 16 vyvolených v boji o 25 milionů [aktualizováno]

Je to projekt, jaký na domácí scéně nemá obdoby ☝. Ve hře jsou peníze, ze kterých se vám zatočí hlava. A hlavně bojovníkům! Tady se jsou...

Miloše Petráška potkala velká smůla

Vazy v koleni nevydržely. Hvězda Oktagonu hlásí vážné zranění

Smůla na zranění bohužel pokračuje i v novém roce. Tentokrát jsme přišli o oblíbeného domácího bojovníka, který navíc bude chybět velmi...