Bývalý boxer Manny Pacquiao prezidentem? Vsaď si u Fortuny

Jeden z nejlepších boxerů všech dob se na Filipínách uchází o post prezidenta. Manny Pacquiao je ve své zemi velmi populární. Bude to ale stačit na to, aby se stal hlavou státu? Sázková kancelář Fortuna vypsala speciální sázkovou příležitost.

Manny Pacquiao v duelu s Lucasem Matthyssem - Zdroj FARYSA HAMZAH, Shutterstock.com Foto: FARYSA HAMZAH/Shutterstock.com

Pacquiao kandiduje na prezidenta, Fortuna vypsala kurzy na jeho zvolení

Jediný boxerský šampion osmi různých váhových divizí vytáhl do boje o prezidentské křeslo. Ano, fenomenální Manny Pacquiao dal boxu sbohem a nyní se touží dostat do čela rodných Filipín. Kdysi rozdával knockouty jako na běžícím pásu, v květnu 2022 naopak zabojuje o hlasy svých příznivců v ostře sledovaných prezidentských volbách.

sipka Klikni ZDE a vsaď si speciální sázky s bonusem za registraci

42letý dnes už bývalý boxer a filipínský senátor naposledy mezi 16 provazy zápasil na konci srpna proti Kolumbijci Yordenisu Ugasovi. Legendární Pac Man padl na body a jen o měsíc později kvůli prezidentské kampani oznámil definitivní konec s královskou disciplínou bojových sportů. A celkové skóre? 62 výher, 8 porážek a 2 remízy. Málokdo se do historie boxu zapsal tak, jako on.

Pro nadcházející období Pacquiaova pozornost směřuje k prezidentským volbám na Filipínách. Ty proběhnou v květnu 2022 a současný prezident Rodrigo Duterte už v nich kandidovat nemůže.

TIP: Manny Pacquiao bude zvolen prezidentem Filipín, v kurzu 2,80 sipka Vsadit u Fortuny

Fortuna vypsala kurzy, zda se stane Manny Pacquiao novým filipínským prezidentem.

Jaké jsou šance Mannyho Pacquiaa ve volbách?

Všestranně nadaný sportovec, který za svoji boxerskou kariéru vydělal přes 10 miliard korun, bude mít proti sobě těžkého soupeře. Tedy soupeřku. Kandidovat se totiž rozhodla dcera současného prezidenta Sara Duterteová-Carpiová. Předvolební prognózy ji dokonce staví do role mírné favoritky, což souvisí s přetrvávajícími spory mezi Manny Pacquiaem a práve Rodrigo Dutertem.

Kampaň je však teprve na svém začátku a i z tohoto důvodu se sázkový kurz na zvolení Pacquiaa prezidentem Filipín jeví poměrně zajímavě.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Jake Paul boxerské zápasy hodně prožívá

Boxer a YouTuber Jake Paul - životopis, zápasy a statistiky

Americký youtuber, boxer a byznysmen Jake Paul je jednou z nejkontroverznějších postav bojových sportů současnosti.☝ Důvody si přečtěte v...

Box, Tyson Fury - ČTK, AP, Isaac Brekken

Tyson Fury - box, zápasy statistiky a životopis

Boxer 🥊 Tyson Fury je dvojnásobným mistrem světa v těžké váze a na profesionální úrovni ještě neokusil hořkost porážky☝. Přečtěte si příběh...