Češi věří Davidu Dvořákovi: Sází na něj 93% tipérů

David Dvořák už v sobotu 22. května nastoupí do třetího zápasu v UFC. Soupeřem mu bude Brazilec Raulian Paiva a český bojovník se bude muset popasovat s nelehkou úlohou favorita. Drtivá většina sázkařů věří v další výhru Undertakera.

David Dvořák bude bojovat s Raulianem Paivou Foto: Tipsport

Davidu Dvořákovi sázkaři věří. Na jeho triumf vsadili už více než 1,5 milionu

Český fighter David "Undertaker" Dvořák naposledy prohrál v roce 2012. Aktuálně drží sérii už 15 výher v řadě a v sobotu by rád přidal další vítězství. Na turnaji UFC Fight Night: Font vs. Garbrandt v Las Vegas mu bude v cestě stát brazilský fighter Raulian Paiva. David Dvořák půjde do zápasu 22. května (přibližně v 01:30 v neděli našeho času) jako favorit a čeští sázkaři mu rozhodně věří.

Úspěch David Dvořáka tipuje u sázkové kanceláře Tipsport 93% sázejících. Ve čtvrtek 20.5. je na výhru českého Undertakera naloženo už více než 1,5 milionu korun. Taková částka je bezesporu neobvyklá. Pro srovnání - na Rauliana Paivu je aktuálně vsazeno 108 tisíc.

Výhru českého Undertakera tipuje i Mach Muradov

V Dvořákovo vítězství proti Paivovi věří i další vynikající bojovník Makhmud Muradov. Ten předpovídá, že David uspěje na body. Ve své analýze pro Tipsport zmiňuje taktickou vyspělost českého borce, který si zvládá hlídat i těsné zápasy. Výhodou pro Davida Dvořáka je podle Macha i jeho zkušený trenérský tým, který bezesporu opět zvolí správnou strategii.

Poměr sázek na Davida Dvořáka Foto: Screenshot z kurzové nabídky Tipsportu

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Dvořák se na UFC Fight Night utká s Raulianem Paivou

UFC: David Dvořák vs Juancamilo Ronderos informace a fight card

David Dvořák ⭐ má před sebou další bitvu v UFC. Už v sobotu 22. května ❤️ se střetne s Juancamilem Ronderosem. Podívejte se na informace a...

David Dvořák bojuje v muší váze organizace UFC

David Killa Khroust Dvořák - životopis a zápasy MMA bojovníka

David Undertaker Dvořák ❤️ je česká hvězda v prestižní UFC, kde nastupuje v muší váhové kategorii✅. Aktuálně je na 9. příčce žebříčku.

Raulian Paiva

Raulian Paiva - životopis a statistiky UFC bojovníka

25letý Raulian Paiva je brazilský MMA zápasník✔️, který nastupuje od roku 2019 v muší váhové divizi UFC.⭐ V jeho pátém utkání mezi elitou...