„Chytrej, ale zlej“: Sivák jde rozštípat pyramidu Undergroundu

Zpátky do minulosti. I tak by se dal nazvat nový projekt organizace Oktagon s přízviskem Oktagon Underground Last Man Standing. Koho z elitních postojářů se vyplatí koncem února sledovat, a na koho si vsadit?

Václav BADBOY Sivák se představí v Oktagonu Foto: Instagram/badsivak

Oktagon Underground Last Man Standing: datum 27. 2. napíše nové příběhy v organizaci Oktagon

Na škrcení a grappling na chvíli zapomeň. Světlo reflektorů bude koncem února patřit špičkovým česko-slovenským postojářům CZ/SK scény. Thajský box i K1 položily základy fenoménu dnešní doby MMA a pozornost bude tentoktát upřena výhradně na toto bojové odvětví.

sipka Vsaď si na pyramidu v Oktagonu s bonusem na sázení ZDARMA – na pobočku nemusíš, vše zvládneš online ZDE

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Jedním z největších favoritů celé pyramidy je mladý talent Vašek Sivák. Rodáka z Ostravy si fanoušci dlouho žádali a není divu. Pro svoje výsledky, atraktivní styl, ale i upřímnost je momentálně jedním z nejzajímavějších bojovníků tuzemské scény. Tohle jméno si dobře zapamatuj. Potenciál, že ho v následujících měsících uslyšíš ještě mnohokrát je velký.

Organizace Oktagon MMA udělala návratem k pyramidovému systému boje v postoji poměrně nečekaný tah. O tom, že si to česko-slovenští zápasníci zaslouží, ale není třeba dlouze debatovat. Zároveň bude zajímavé sledovat, jak početnou komunitu návrat ke kořenům a parádní zápasy v postoji nakonec osloví.

TIP: Sebastian Fapšo porazí Matěje Kozubovského, v kurzu 1,80 sipka Vsadit u Tipsportu

Fapšo porazí Kozubovského

UNDG Last Man Standing: „dravé mládí i stará škola“

Celý galavečer Oktagon Underground Last Man Standing bude rozdělen do dvou kategorií. Superfighty a pyramida lehké váhy. Co jméno to pojem. Každé jméno má v zásobě tituly a velké úspěchy. Legendy tohoto sportu jako Tomáš Hron, či Vlado Moravčík o sobě dost možná naposledy dají výrazně vědět, zatímco vycházející hvězdy Sebastian Fapšo, Melvin Mané, či Vašek Sivák mají kariéru teprve před sebou.

sipka Sleduj nás na Instagramu a žádné novinky ti neutečou – klikni ZDE

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vašek Sivák

Václav Sivák - profil a kariéra talentovaného zápasníka

Vašek Sivák je kometa ⭐ bojových sportů u nás i v zahraničí. Jako první Čech v historii 🥇 vybojoval mezi amatéry prestižní světový titul...

Tomáš Hron bude bojovat na Oktagonu Underground The Last Man Standing 27. února

Oktagon Underground: Last Man Standing program

Turnaj Oktagon Underground: Last Man Standing 🥇 se bude konat 27. února. V akci uvidíme ty největší domácí hvězdy ✅ postojářských bojových...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...