CLASH 4 Deathmatch: Kaluba vs. Max Green vs. Kluk s Kamením

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Na turnaji Clash of the Stars 4 si to v kleci proti sobě rozdají hned tři zápasníci současně. Bude rozhodovat hrubá síla nebo vyjednávání o taktice a případném spolčení? Tady jsou detaily, kurzy a tip.

Matouš Kaluba je jedním z aktérů Deathmatche Foto: Facebook/Clash of the Stars

Hodnocení zápasu DEATHMATCH: 6,4/10

  • Datum a místo: 11. března 2023 (20:15), O2 Universum, Praha
  • Nabídka sázek: Na všechny zápasy turnaje si můžete vsadit u Fortuny

Deathmatch Clash of the Stars 4: Matouš Kaluba vs. Max Green vs. Kluk s Kamením datum, informace

Vrchol bizáru? Možná. Galavečer Clash of the Stars 4 nabídne i tzv. Deathmatch, ve kterém se proti sobě utkají Matouš Kaluba, Jiří Janouch, alias Max Green a Ondřej Untermuller, alias Kluk s Kamením. Jak dopadne tento nevídaný souboj velkých podivínů? Vsaďte si na Clash of the Stars s bonusem za registraci ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Kaluba vs. Max Green vs. Kluk s Kamením - analýza a kurzy

Je to zápas, jaký tu ještě nebyl. Tři rváči uprostřed klece s jasným cílem seknout své dva soupeře a dojít si pro vítězství nehynoucí slávu. Nebo snad přinese tento zápas na turnaji Clash of the Stars 4 nečekaný a šokující průběh? Co vlastně od tohoto utkání čekat a kdo je kurzovým favoritem? Vše si postupně rozebereme.

Zápas z kategorie obskurních show, či chcete-li parodie na MMA, přitahuje svým formátem poměrně velkou pozornost. Co se týče samotného průběhu boje, bude se odvíjet od dvou možných scénářů:

  • Všichni proti všem
  • Zákulisní dohody a spojenectví

Vzhledem k poslednímu zápasu i fyzickým proporcím se zdá, že nejméně šancí má v tomto případě influencer Max Green. Jeho neohrabaný a pomalý pohyb by teoreticky neměl stačit ani na jednoho ze soupeřů. Tím spíš, že Max Green v posledním zápase prohrál s Matoušem Kalubou. Utkání tehdy rozhodl tvrdý kop na játra, po kterém Max Green ze zápasu odstoupil.

Dobrou zprávou pro Maxe Greena není ani to, že po jedné z tiskové se k sobě nebývale měli Matouš Kaluba a Kluk s Kamením a dokonce snad měli prožít vášnivý románek. Existuje tedy šance, že právě tito dva spojí své síly a v nejkratším možném čase odstaví Maxe Greena ze hry.

Matouš Kaluba je známý průšvihář a cholerik. Nad jeho excentrickým chováním si nejeden divák často klepe na čelo a samotná organizace Clash of the Stars musí opakovaně řešit mnoho nevhodných situací spojených s jeho osobou. Velmi zvláštní je i jeho projev v kleci, kdy sice jeho řeč těla připomíná legendární rozevlátý pochod Conora McGregora, v technice a celkovém pojetí však na slavného Ira prozatím lehce ztrácí.

Ondřej Untermuller, alias Kluk s Kamením, je vcelku logicky z pohledu kurzů největším favoritem tohoto bizarního střetnutí. Známá internetová postava, jenž se ráda fotí a potkává s českými i zahraničními celebritami, sice na CotS 2 prohrál KO s Rošťákem Svobíkem, ze zmíněné trojice ale zanechal nejlepší dojem. Jeho agresivní způsob boje a nahánění soupeře po celé kleci by v tomto případě mělo slavit úspěch.

TIP: Kluk s Kamením zvítězí, v kurzu 1,45 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Kurzy Deathmatch Clash of the Stars 4

Kde sledovat Kaluba vs. Max Green vs. Kluk s Kamením živě online? Livestream

Kurzy na všech zápasy vypsala Sázková kancelář Fortuna tady. Online livestream bude k dispozici v rámci PPV v ceně 229 Kč, nebo 249 Kč (HD, možnost zpětného přehrání 7 dní). Na záznamy předchozích utkání všech 3 aktérů se podívejte v přiloženém videu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tomáš Le-Sy a Psychopat Bejr na tiskovce Clash of the Stars

CotS 4: Pepřák předčasně ukončil tiskovku. Může za to Bejr?

Čtvrté Clash of the Stars se nezadržitelně blíží a dění kolem turnaje je čím dál vyhrocenější. Proč musela organizace předčasně ukončit...

Lela Ceterová Vémola se razantně zastala svého může

Lela se na tiskovce pustila do Kincla. „Je mi tě líto,“ opáčil šampion

Páteční tisková konference Oktagon Time v Ostravě nabídla pořádně výživné menu. Do ostrého trashtalku se pustila i přihlížející Lela...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...