Clash of the Stars 4: Tadeáš Veselý vs. Fayne kurzy, tip, analýza

Tenhle spor je hodně osobní. Tadeáš Gangstaboy Veselý a Miroslav Fayne Loner si na turnaji Clash of the stars 4 plánují vyříkat své neshody pomocí pěstí. Kdo bude po zápase slavit?

Tadeáš Veselý platí za velkého průšviháře organizace Foto: Facebook/Clash of the Stars

CotS4: Miroslav Fayne Loner vs. Tadeáš Gangstaboy Veselý kurzy, datum a info

Neoblíbený rváč a raubíř Tadeáš Veselý jde do svého třetího MMA zápasu. Tentokrát má na něj zálusk Youtuber „Fayne“, který k němu chová velkou zášť až nenávist. Celý spor a trashtalk se navíc posunul do velmi osobní roviny, což slibuje velmi tvrdý a možná i krvavý duel. Kdo dokáže lépe načasovat formu a soupeře přetlačit? Vsaďte si na COTS 4 s pěkným bonusem za registraci

Vsaďte si na Clash of the Stars s mimořádným bonusem u Fortuny

Zápasy Tadeáše Veselého jsou vždy extrémně vyhrocené, a nejinak je tomu i v případě nadcházejícího turnaje Clash of the Stars 4. Svérázný Gangstaboy má ale pro strach uděláno a i tuhle výzvu bez mrknutí oka přijal. Sebevědomí má jako vždy na rozdávání. V posledním kole si navíc poradil s houževnatým Snejksem, kterého ukončil TKO. Předtím naopak schytal bití od tiktokera Luktumy, celkově jsou ale výkony Tadeáše, navzdory nepříliš atletické postavě, divácky atraktivní.

Ani jeho nebojácný projev v kleci však nedělá dojem na Miroslava Lonera, který je v online světě znám pod přezdívkou Fayne. Neoblíbeného rivala plánuje zašlapat do země i proto, že slovně zaútočil na jeho rodinu. Vzájemný spor navíc gradoval také na tiskovce B4theClash, kde Tadeáš Veselý neváhal použít pepřový sprej, což Fayneho ještě více namíchlo.

  • datum a čas zápasu: Sobota 11. 3. okolo 21:00

Youtuber Fayne naposledy prohrál na submisi se Senseyem, což se rozhodně nečekalo. O to víc ale v přípravě makal a podle vlastních slov se posunul ve všech aspektech boje. S jakou na něj vyrukuje Tadeáš Veselý, který se prezentuje spíše pouličním stylem boje, se dozvíme už v sobotu. Sázkové kurzy favorizují v tomto souboji Fayneho a k tomuto tipu se přikláníme i my.

TIP: Fayne vyhraje, v kurzu 1,15 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Veselý vs Fayne kurzy

Kdy a kde zápas Tadeáš Veselý vs. Fayne sledovat online živě? Live stream, PPV

Aktuální formu Tadeáše Veselého a Fayneho můžete sledovat online pomocí placeného PPV na clashofthestars.tv. Na zápas si také můžete vsadit u Fortuny ZDE. Na incident s pepřákem z předzápasové tiskové konferenci se můžete podívat zde.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jaroslav Kotlár má před sebou další zápas v Clash of the Stars

Clash of the Stars 4: Kotlár vs. Huhu kurzy, analýza a tip

Nejznámější sekuriťák v Česku Jarda Kotlár jde znovu do boje ⚡. Na co si v tomto souboji těžkých vah vsadit a kde zápas sledovat? Poradíme...

Jaroslav Kotlár je jednou z nejznámnějších postav Clash of the Stars

Organizace Clash of the Stars - aktuální info a program turnajů

Clash of the Stars stále více nabírá na popularitě ✔️. Veškeré informace i pikantní zajímavosti ze zákulisí organizace ⚡ se dočtete v tomto...

Tomáš Le-Sy a Psychopat Bejr na tiskovce Clash of the Stars

CotS 4: Pepřák předčasně ukončil tiskovku. Může za to Bejr?

Čtvrté Clash of the Stars se nezadržitelně blíží a dění kolem turnaje je čím dál vyhrocenější. Proč musela organizace předčasně ukončit...