Clash of the Stars 5: Tadeáš Růžička vs. Tadeáš Veselý datum, kurzy, tip a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Na turnaji Clash of the Stars 5 dojde na vyhrocený střet dvou Tadeášů. Vše o zápase mezi Gangstaboyem Veselým a Mawarem Růžičkou najdete v tomto článku.

Tadeáš Veselý, Tomáš Linh Le Sy a Tadeáš Růžička Foto: Facebook/Clash of the Stars

Mawar vs. Tadeáš Veselý Clash of the Stars 5 (info, pravidla, datum a čas zápasu)

Tenhle zápas na domácí scéně nemá obdoby. Na turnaji Clash of the Stars 5 se v sobotu 10. června přibližně ve 21:30 střetne známý profesionální bojovník Tadeáš Mawar Růžička a vyhlášený provokatér Tadeáš Gangstaboy Veselý. Bude ryzí amatér Veselý klást odpor, nebo s ním Mawar učiní krátký proces? Vsaďte si na zápas s bonusem za registraci tady

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Velká nenávist i oprávněný strach o zdraví: Jak tohle dopadne? Analýza a kurzy

Na první pohled nepochopitelný zápas mezi Tadeášem Veselým a Tadeášem Růžičkou svede proti sobě dva borce z různých světů. Vzhledem k jejich povahám je ale vyloučené, že by jeden, nebo druhý cokoliv vypustil. Tady poteče krev!

Jak vůbec zápas vznikl? Mawar se opakovaně vymezil a veřejně ohradil proti chování Tadeáše Veselého, o kterém je známo, že svými výroky často balancuje na hraně únosnosti i zákona. Z počátku nevypadal tento spor nikterak zajímavě, potom ale přišla šokující výzva Tadeáše Veselého směrem k Mawarovi, který s ní mile rád souhlasil. Zápas profíka s amatérem byl tak rázem na stole a organizace dala pro galavečer Clash of the Stars 5 tomuto fightu zelenou.

Zápas ovšem neproběhne podle tradičních MMA pravidel. Po vzájemné dohodě obou zápasníků bude mít utkání tyto zvláštnosti, aby se co nejvíce smazal obrovský výkonnostní rozdíl.

  • Mawar 20 UNC rukavice (největší a nejtěžší, jaké existují)
  • Mawar nesmí kopat, dávat lokty, ground and pound, ani bojovat na zemi
  • Veselý kompletní MMA pravidla s malými MMA rukavicemi
  • Poslední (třetí) kolo bez časového limitu
  • Zápas nemůže skončit vzdáním („odplácáním“) Veselého

Takto speciální úpravy pravidel v kombinaci s extrémní nevraživostí mezi oběma borci dělají z tohoto zápasu jeden z největších taháků nadcházejícího turnaje. Tadeáš Veselý je velmi neoblíbeným bojovníkem, na kterého diváci opakovaně při zápasech pískají. On si z toho ale navenek nic nedělá.

Není tedy žádným překvapením, že většina fanoušků stojí právě za Mawarem, který je samozřejmě obrovským kurzovým favoritem. Právě tento duel je u Fortuny jedním z nejsázenějších duelů celé karty.

Vsaďte si na CLASH 5 s bonusem za registraci

Tadeáš „Gangstaboy“ Veselý je velmi svérázná postava organizace Clash of the Stars. Respekt, úcta a pokora je v jeho vidění světa upozaděna. Jeho primárním záměrem je totiž dělat show, a to za každou cenu. Sám sebe označuje za úspěšného podnikatele a byznysmena. Tento způsob vystupování se ale u fanoušků netěší příliš velké oblibě.

Přípravu na tento zápas absolvoval Veselý u trenéra Tomáše Polláka, kde se mimo jiné připravuje na zápas s Karlosem Bendou i Diego Kotlár. Gangstaboy trénuje každý den, což se příznivě podepsalo na jeho postavě. V Clashi ukázal svoje dovednosti už dvakrát. V prvním zápase nestačil na tiktokera Luktumu, ve druhém klání si naopak poradil se Snejksem. Jak bude vzpomínat na svůj třetí duel proti Mawarovi, do kterého opět nastoupí v ikonickém tričku?

Tadeáš „Mawar“ Růžička je pro fanoušky MMA a bojových sportů dobře známé jméno. Zástupce pražského Spejbl Gymu aktuálně působí v organizaci RFA, jak je ale vidno, nepohrdne prakticky žádnou výzvou vydělat si nějaké peníze navíc.

Šampion Oktagon Underground a mistr světa v K1 i thajském boxu se v posledních letech vrátil ke své nejsilnější disciplíně, kterou je postoj. Právě ve standupu patří mezi nejlepší české zápasníky vycházející generace.

Po sportovní stránce by z jeho pohledu mohl být vrcholem letošního roku zápas s Václavem Sivákem, o kterém se již nějaký ten pátek diskutuje. Pravdou ale je, že kariéru Mawara dlouhodobě brzdí ne příliš důsledná životospráva i horkokrevná povaha. O tom, že Růžička disponuje velkým talentem ale není potřeba pochybovat.

TIP: Mawar zvítězí, v kurzu 1,09 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Mawar je jasným favoritem

Jak sledovat zápas Clash of the Stars Tadeáš Veselý vs. Mawar živě online? Livestream, PPV (Zápas Mawar stream zdarma?)

Na Fortuna TV tentokrát nejspíše nebude přímý přenos z jednotlivých zápasů Clash of the Stars 5, můžete si zde ale vytvořit účet na pár kliknutí, a dostat za to parádní vstupní bonus 1300 Kč na první sázky.

Online Stream zdarma Clash of the Stars oficiálně dostupný nebude, jedinou možností je nákup PPV na clashofthestars.tv. Přímo na místě v O2 Universum budeme mít svého redaktora, takže nás určitě sledujte na instagramu zde, ať vám neunikne pohled do zákulisí i další pikantní zajímavosti z místa konání.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hodnocení turnaje CLASH OF THE STARS 5: 7,7/10

  • Datum a místo: 10. 6. 2023, O2 Universum, Praha
  • Kurzy: Na všechny zápasy karty si můžete vsadit u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Brikule mezi Gangstaboyem a Mawarem

Klidný začátek předzvěstí velké bouře. Mawar a Gangstaboy se na tiskovce nešetřili

Nejočekávanější tiskovka zápasníků před nadcházejícím turnajem Clash of the Stars 5 mezi Tadeášem Veselým a Tadeášem Růžičkou přinesla...

Tadeáš Kuběnka nadával jak špaček

Tadeáš Kuběnka dštil oheň a síru tak, že zbledl i Le Sy

Pátému turnaji Clash of the Stars předchází jako už tradičně B4THECLASH, a tentokrát si do vlasů vjížděli Tadeáš Kuběnka a Daaanek.

Karlos Benda si s Diegem Kotlárem nic nedarovali

Napětí mezi Karlosem Bendou a Diegem Kotlárem se dalo krájet. Co si řekli z očí do očí?

Aktéři jednoho z nejvyostřenějších zápasů v historii Clash of the Stars, Karlos Benda a Diego Kotlár, se dnes utkali ve slovní přestřelce v...