Clash of the Stars 5 zápasy, datum, kurzy a online livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Pátý galavečer Clash of the Stars nese přízvisko „The champ is here“. O historicky první titul se utká Marek Datel Valášek a Tomáš Dynamo Križan. Nouze opět nebude o vydatnou porci cringe výroků a teatrálního chování i šokující momenty přímo v kleci. Vše, co potřebujete k turnaji vědět, najdete v tomto článku.

AKTUÁLNÍ INFOSÁZKOVÝ TIP
PROGRAM A VÝSLEDKYLIVESTREAM
ZÁPASOVÉ ANALÝZYVSTUPENKY
ONLINE REPORT

Originální staredown mezi Datlem a Dynamem Foto: Facebook/Clash of the Stars

Hodnocení turnaje Clash of the Stars 5: 9,8/10

  • Datum a místo konání: 10. června 2023, 18:00 O₂ universum, Praha
  • Nabídka sázek: Sázková kancelář Fortuna vypsala kurzy na všechny zápasy

Clash of the Stars 5: The champ is here - Datel vs. Dynamo o titul

Zábavná parodie na MMA je zpátky. Zápasy Clash of the Stars 5 jsou znovu zárukou nevšední podívané, která v sobotu 10. června od 18:30 ovládne O2 Universum v Praze. Na kartě nechybí stálice jako Tadeáš Veselý, Karlos Benda, nebo Kluk s kamením. Vůbec poprvé uvidíme souboj výškově handicapovaných, nebo zápas nevidomého bojovníka. O pás šampiona si to v hlavním zápase rozdají youtubeři Marek Valášek a Tomáš Križan.

sipka Vsaďte si na Clash of the Stars 5 s bonusem za registraci zde

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Internetoví podivíni a influenceři se vrací na scénu. Je tady turnaj Clash of the Stars 5: The champ is here, který vám zaručeně zvedne adrenalin v krvi. Očekávejte pořádnou kontroverzi a masivní čísla sledovanosti.

CLASH OF THE STARS 5
📆 Kdy: Sobota 10. 6. 2023 (18:00)
🎟️ Kde: O2 Universum, Praha
🔍 Program: Zobrazit
⏩ Livestream: PPV
✔️ Kurzy Fortuna

Sázky, analýza, tip - Clash of the Stars 5 kurzy (Dynamo vs. Datel Fortuna)

Marek „Datel“ Valášek patří k nejzkušenějším a zároveň nejšikovnějším bojovníkům organizace Clash of the Stars. Před sebou má již třetí duel, přičemž oba předchozí zápasy dokázal dovést do vítězného konce na body. Právem si tak řekl o titulovou šanci ve váze do 84 kilogramů.

Jenže právě shazování do této váhy se jeví, jako jedna z jeho největších překážek. Známý influencer se totiž nedávno na svém Instagramu svěřil, že jeho váha neklesá podle představ, což do závěrečné fáze přípravy není příliš dobrá zpráva. Tréninková píle se mu ale rozhodně nedá upřít, naopak.

Váha se však nakonec ukázala být neřešitelným problémem. Datlovi chyběly na oficiálním pátečním vážení do splnění šampionského limitu 3 kilogramy a i přes obrovské úsilí nakonec nesplnil předepsaný váhový limit. To bohužel znamená, že v sobotu v zápase s Dynamem nemůže vyhrát pás. O ten zabojuje pouze jeho slovenský protějšek.

Datel se ve své kariéře bojovníka zlepšuje s každým svým zápasem. V jeho dosud posledním utkání s influencerem freescootem ho jako hlavní trenér vedl Michal Kotalík, známý z organizace Oktagon MMA. V předzápasovém kempu se Datel zaměřil zejména na silovou přípravu a techniku.

Naopak kardio je jeho slabou stránkou, takže z jeho úst vcelku logicky zaznělo, že plánuje Dynama ukončit před časovým limitem. Pravdou je, že z dostupných videí je patrné, že jeho tréninková morálka je na poměrně dobré úrovni, a tak bychom se z jeho strany mohli dočkat progresu a pěkného sportovního výkonu.

BILANCE
3x3, 84 kg, MMA
Marek Valášek Tomáš Križan
"Datel" "Dynamo"
2-0 1-0

Vsaďte si na CLASH 5 s bonusem za registraci

Tomáš Križan, alias „Dynamo“ je známý slovenský bavič a člen populární „prank“ party Naked Bananas. V posledním zápase si tento urostlý chasník vyšlápl na velmi šikovného zemaře Geybna, kterého ukončil pomocí submise. Největší doménou Dynama je především silový wrestling, a navzdory minimu zkušeností s MMA si v kleci počíná poměrně vyspěle.

Jako jeden z mála bojovníků Clash of the Stars to má srovnané v hlavě a navenek působí jako spořádaný sportovec. Vyzdvihnout musíme i jeho vysportovanou postavu, která ho předurčuje v zápasech dominovat po silové stránce.

Zápas o titul je pro něj obrovskou výzvou, stejně jako soupeř Marek Valášek. O něm Dynamo pronesl, že jeho MMA úroveň lze srovnat právě s Geybnem. Z pohledu aktuálně vypsaných sázkových kurzů u Fortuny, jde Dynamo do utkání jako velký favorit, s čímž se dá souhlasit i kvůli náročnému shazování Datla, které si jistě vybere v zápase svoji daň. Celkově ale tušíme mnohem vyrovnanější průběh boje, než jak tomu napovídají kurzové predikce.

TIP: Dynamo zvítězí, v kurzu 1,14 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Datel vs Dynamo kurz

Clash of the Stars 5 účastníci: Mawar, Benda, Kluk s kamením, Matouš Kaluba, Diego Kotlár, Danny TvTwixx, Tadeáš Kuběnka a další - karta, program a výsledky

Organizace Clash of the Stars si pro fanoušky připravila zbrusu nové zápasové koncepty, takže se mají diváci skutečně na co těšit. Zmínit můžeme například historicky první MMA duel „trpaslíků“ mezi „Malým zmijozelem“ a „Obrem“. Výsledky Clash of the Stars 5 najdete v přiložené tabulce.

Clash of the Stars 5: fight card, výsledky
Marek Valášek vs. Tomáš Križan (TKO)
Tadeáš Gangstaboy Veselý vs. Tadeáš Mawar Růžička (KO)
Karlos Benda (KO) vs. Diego Kotlár
Tadeáš Kuběnka (TKO) vs. Daniel "Daaanek" Holomek
Hana "KrutoHanka" Gelnarová (KO) vs. Anastasija "Satnady" Chomičová
Daniel "Seaser" Siruček vs. Jan Michálek (submise)
Dominik "Malej Zmijozel" Radl (TKO) vs. Petr "Obr" Marek
Daniel "Danny Tv Twixx" Sonnleitner (body) vs. Jan "Dragunov" Podraný
David "Fregamer" Pražák vs. Ondřej "Kluk s kamením" Untermuller (submise)
Pavel "Pomalu Snejksi" Měsíček (TKO) vs. Václav "Král Berouna" Flachsa
YouTube free prelims
Erik Višek (submise) vs. Aleky
Matouš Kaluba
vs. Ladislav Gal (TKO)

Jak a kde sledovat Clash of the Stars 5 livestream online? Přímý přenos Clash of the Stars TV

Všechny zápasy CotS 5 si můžete pustit živě pomocí online livestreamu na internetu. Naopak v rámci televizních stanic galavečery Clash of the Stars vysílány živě nejsou. Zápasy live Clash of the Stars zajímají u nás čím dále více lidí a fanouškovská základna se rozrůstá. Není žádným tajemstvím, že čísla sledovanosti s každým dalším turnajem rostou.

Clash of the Stars 5 PPV cena

K dispozici je stejně, jako u předchozích galavečerů placený pay-per-view stream. Cena PPV na Clash of the Stars 5 by opět měla být 229 Kč s možností přehrát si celý turnaj na clashofthestars.tv až 7 dní zpětně. Prodej je spuštěn od 27. května za sníženou cenu, týden před turnajem bude cena za PPV vyšší.

V minulosti se zápasy Clashe objevily na Fortuna TV, takže v den turnaje rozhodně zkontrolujte i tuto variantu. Pokud zde nebude přímý přenos, můžete si alespoň vsadit na jednotlivé zápasy. Za jednoduchou online registraci dokonce dostanete skvělý vstupní bonus na první sázky.

Pokud hledáte odpověď na otázku, jak sledovat Clash of the Stars zdarma, odpověď není zcela jednoznačná. Pravděpodobně ale bude jedinou možností zakoupení výše zmíněného PPV. Možná se objeví i některé volně dostupné, avšak nelegální streamované přenosy, například na Twitchi. Tento způsob ale rozhodně nedoporučujeme.

Clash of the Stars 5 Fortuna kurzy + analýzy zápasů

Turnaj Clash of the Stars 5 nabídne hned několik zajímavých a nutno říci, i hodně bizarních zápasů. Velkým tématem je také účast elitního českého postojáře Tadeáše Růžičky, který hodlá zamést a ukončit spory s nebojácným amatérem Tadeášem Veselým. Níže se můžete prokliknout na jednotlivé duely a přečíst si sázkové analýzy i podrobnosti.

Clash of the Stars 5 lístky

Pátý event Clash of the Stars zaznamenal prakticky ihned po ohlášení obrovský zájem fanoušků. Turnaj se vyprodal za méně než 48 hodin, takže v tuto chvíli již vstupenky přímo na místo do O2 Universum v Praze na turnaj Clash of the Stars 5 nejsou k mání.

sipka Tip pro vás: Vyhrajte VIP lístky v soutěži na instagramu ZDE

Online report Clash of the Stars 5

Přímo z místa dějiště vám přineseme online textový report ze všech zápasů karty. Sledujte také naše sociálně sítě, kde budeme přidávat spoustu zajímavého video materiálu z turnaje.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Tomáš Dynamo Križak vs. Marek Datel Valášek

Tak tady nebylo o čem! Datel vlétl na soupeře hodně netakticky, s rukama dole, což se mu po pár vteřinách vymstilo. Dynamo trefil svého soupeře tvrdou zadní, po které se skácel k zemi. Slovenský zápasník následně rozhodl o své výhře TKO na zemi a je historicky prvním šampionem organizace Clash of the Stars.

Mawar vs. Tadeáš Veselý

Tadeáš Růžička doručil to, co slíbil. Poprava v prvních vteřinách se ale nekonala. Neuvěřitelně masivně povzbuzovaný Mawar si pohrál s nenáviděným Gangstaboyem po dvou minutách a několika tvrdých úderech především na spodek.

Veselý se pokusil o jeden takedown, který ale nebyl ani zdaleka úspěšný. Gangstaboy po jednom z úderů Mawara upadl a vyhodil si rameno. Růžička ho ještě počastoval úderem, který definitivně rozhodl o jeho vítězné premiéře v Clash of the Stars. Podrobnosti zde.

Karlos Benda vs. Diego Kotlár

Zápas těžkotonážníků dopadl podle předpokladů. Karlos Benda rozhodl o své výhře tvrdým kopem na játra už po několika veřinách prvního kola. Po zápase se ovšem strhla přímo v kleci velká mela poté, co vyzyvatel "žralok" napadl Karlose Bendu. Zasahovat musel člen security, který agresora pohotově zpacifikoval učebnicovým takedownem.

Tadeáš Kuběnka vs. Daniel Holomek

Boxerský souboj dvou znepřátelených internetových celebrit ovládl populárnější Tadeáš Kuběnka. Zápas měl ale poměrně vyrovnaný průběh. Jenže Holomek se dostal do počítání a poté nepochopil výzvu rozhodčího na pokračování v zápase, načež zápas skončil.

Hana "KrutoHanka" Gelnarová vs. Anastasija "Satnady" Chomičová

Jediný ženský duel večera přinesl očekávaný výsledek. Hanka Gelnárová si držela od začátku odstup a nedovolila soupeřce povalit ji na zem pomocí takedownu. Naopak sama rozdávala přesné údery a dokonce i kopy. Zhruba v polovině prvního kola šla Satnady po jednom z úderů k zemi. Krutohanka totiž přesně trefila vypínák a bere výhru KO.

Seaser vs. Jan Michálek

To byl uragán! Honzi Michálek trefil hned po pár vteřinách nesmírně tvrdý direkt, kterým poslal Seasera k zemi. Úspěšný tiktoker hned poté chytil škrcení Rear Naked Choke a uškrtil soupeře do bezvědomí.

Obr vs. Malej Zmijozel

Historicky první utkání trpaslíků v Česku ovládl kurzový favorit "Malej Zmijozel". Jeho soupeř, obr, nicméně prokázal velkou houževnatost a nezalekl se ani krvácení z úst. Na svého o poznání těžšího a vyššího soupeře ale nestačil a prohrává TKO v prvním kole.

Danny Tv Twixx vs. Dragunov

Souboj nevidomého Dragunova s Dannym z Tv Twixx, který nastoupil se zavázanými oči přinesl poměrně zajímavý průběh boje. Oba bijci se vždy snažili instinktivně najít jeden druhého, a když se to povedlo, pustili se do sebe hlava nehlava.

Zápas se nakonec protáhl na plná tři kola i díky úpravám omotávky očí. Hala mohutně povzbuzovala Dragunova, který ukázal neuvěřitelné srdce válečníka. Rozhodčí ale nakonec přisoudili bodové vítězství Dannymu.

Fregamer vs. Kluk s kamením

A máme tu další rychlé ukončení zápasu! Kluk s kamením potvrdil roli favorita a Davida Pražáka velice rychle uškrtil v prvním kole Rear Naked Choke. Kluk s kamením tak navázal na výhru s Deatmatche, kde vyzrál na Kalubu s Maxem Greenem.

Král Berouna vs. Pomalu Snejksi

Už epický nástup obou bojovníků dával tušit, že se máme na co těšit. Oba bojovníci do sebe vlétli dokonce ještě dřív, než jim dal rozhodčí pokyn. Zápas měl velmi rychlý průběh, který od začátku do konce režíroval Snejks. Krále Berouna ukončil velmi rychlý TKO. Král Berouna si ze zápasu odnesl kromě porážky i bolestivé zranění ramene.

Aleky vs. Erik Víšek

Tak tenhle zápas přinesl naprosto jiné tempo, než úvodní zahřívací duel. Talentovaný Erik Víšek se pokusil několikrát knockoutovat soupeře vysokým kopem na hlavu, což se nepodařilo jen o milimetry. Calfkicky a lowkicky se ale nakonec na Alekym podepsaly a Erik toho využil nasazením páky na nohu, kterou soupeř odklepal.

Matouš Kaluba vs. Ladislav Gal

Nováček v Clashi Láďa Gal vůbec na nic nečekal a hned v první vteřině skočil do Matouše Kaluby, který ale jeho atak čekal a zkušeně odmítl. Zápas se přenesl i díky Láďově podklouznutí na zem.

Tam se následně oba přetahovali a hledali si výhodnější pozici. Kaluba ukázal bojové srdce a navzdory silové převaze soupeře neodklepal zápas v prvním kole. Vydal se ale ze všech fyzických sil a poté nebyl schopný nastoupit do druhého kola. Láďa Gal bere vytouženou výzvu a po utkání zopakoval svou výzvu na adresu Kluka s kamením.

1️⃣ Turnaj Clash of the Stars 5 kdy bude?

V pořadí 5. turnaj Clash of the Stars se uskuteční v sobotu 10. června 2023 od 18:00 v pražském O2 Universu. Podrobnosti a sázkové analýzy najdete v článku zde.

2️⃣ Jaké jsou na Clash of the Stars 5 zápasy?

Promotéři organizace Clash of the Stars v čele s Tomášem Le Sym dali dohromady hodně nabitou kartu, kde nechybí nové tváře i kontroverzní stálice. K vidění bude i několik nových zápasových konceptů, jako například souboj „trpaslíků“. Více se dočtete uvnitř článku.

3️⃣ Jak Clash of the Stars 5 sledovat živě?

Pro ty z vás, kteří si nestihli včas koupit svůj lístek na Clash of the Stars 5, bude znovu připravený online live stream. Informace a návod najdete na tomto místě.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Bojovník Tadeáš Mawar Růžička

Tadeáš Mawar Růžička – profil a zápasy stand-up bojovníka

Tadeáš Růžička je hvězda české postojové scény, král Oktagon Undergroundu a mistr světa v thajském boxu 🎖️. Podívejte se na kariéru velkého...

Tadeáš Veselý se velkých výzev nebojí

Zbláznil se? Gangster z Clashe se utká s vyhlášeným tvrďákem

Doba sociálních sítí a všemožných bizarních zápasů zároveň nahrává velkohubým prohlášením. V tomto případě by však nemuselo zůstat pouze u...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...