Conor McGregor by rád odvetu s Mayweatherem. Chystá návrat

V souvislosti s Conorem McGregorem se prakticky každý den objeví nová informace o jeho osobě. Těch zápasových bylo ale v poslední době i díky vážnému zranění po skrovnu. Teď nejslavnější MMA bojovník planety promluvil o budoucích plánech.

Conor McGregor - Zdroj ČTK,DPA,HOCH ZWEI Foto: ČTK/DPA/HOCH ZWEI

Conor McGregor se chce brzy vrátit k zápasení, potvrdil v rozhovoru

Respektovaný MMA novinář Ariel Helwani vyzpovídal v unikátním rozhovoru Conora McGregora pod záštitou organizace UFC. Pozitivně naladěný „champ champ“ naznačil svoje nejbližší plány i zavzpomínal na klíčové momenty kariéry. Dobře naladěný Ir odpovídal na výborně vedený rozhovor Ariela Helwaniho, který je ve světě bojových sportů právem považován za jednu z největších novinářských kapacit.

„Já jsem jediný opravdový champ champ organizace UFC, vždy to tak bude. Zapamatujte si to. Chci být znovu aktivním bojovníkem a vrátit se k životnímu stylu, na který jsem byl zvyklý. Po zápase oslava, pak zpět do tréninku. Můj návrat v tomto roce je možný. Cítím se skvěle a soustředím se na sebe a tréninky.

Zatím není jasné, v jaké nastoupím váhové kategorii a proti komu to bude. Záleží to jen na mě. Možností je mnoho. Není to o tom, že by přišla nová verze Conora, jsem teď zkušenější a hlavně natěšený dát fanouškům to, po čem touží.“

„O odvetu s Floydem Mayweatherem bych určitě měl zájem. Myslím, že by to v budoucnu mohlo vyjít. Ten zápas by byl teď jiný, hodně jsem se se svým boxerským trenér posunul. Vím, jak ho porazit. Vím, jak najít mezery v jeho stylu. Opravdu miluji box, je to skvělý sport.“

Conor několikrát během rozhovoru zdůraznil, že se chce zůstat hlavně sám sebou a nikdy nezapomenou, odkud vzešel. „Všechno je o čase, Arieli. Čas je to nejdůležitější. Pak je tu vášeň pro ten sport. Stále to miluji.“

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Conor McGregor je nejznámějším MMA fighterem

Conor The Notorious McGregor - MMA zápasy, statistiky a životopis

Conor McGregor je nejslavnější MMA bojovník všech dob❤️. Jeho popularita zásadním způsobem ovlivnila vzestup tohoto sportu✔️. Toto je jeho...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.