CotS 4: Pepřák předčasně ukončil tiskovku. Může za to Bejr?

Čtvrtý turnaj Clash of the Stars se nezadržitelně blíží a dění kolem celé organizace je čím dál vyhrocenější. Proč musela být předčasně ukončena závěrečná tiskovka?

Tomáš Le-Sy a Psychopat Bejr na tiskovce Clash of the Stars Foto: Youtube/Clash of the Stars

Pepřák na tiskovce Clashe – kvůli komu se musel evakuovat celý Duplex?

Čtvrtý turnaj Clash of the Stars se blíží a účastníci jsou čím dál víc jako utržení ze řetězu. Nejdříve na závěrečnou tiskovku vtrhl rozčilený Bejr převlečený za lékaře a začal se pouštět do celé organizace. Nejvíc ho ale očividně dráždí promotér Le Sy, s nímž si při té příležitosti dohodnul společný zápas. Spor dlouho klíčil už na sociálních sítích a zřejmě mu bude konec až poté, co se společně pánové potkají v kleci.

Bejr na tiskovce řešil hlavně svou poraněnou nohu, na kterou mu prý skočil rozhodčí zápasu s Grznárem„Skáčete tady na krky. Nejen ty, ale i ten tvůj zachcan, kterej je tvůj zaměstnanec. Ty jsi úplně stejná močka...Ti tady klidně můžu rozkopnout držku. Rád bych tě přede všemi vyzval a klidně i toho rozhodčího... Vyjádři se k tomu!“ křičel na promotéra.

Potom se do sebe tradičně pustili Aleš Olejník s Králem Berouna. Olejník předváděl své klasické zběsilé výpady směrem k soupeři, které za hlasitého smíchu přítomných brzdila ochranka. Do toho všeho neúnavně dál vstupoval rozčilený Bejr.

To byl ale teprve začátek a tiskovku Clast of the Stars 4 čekalo mnohem dramatičtější vyvrcholení. Těsně před příchodem dalšího potížisty Tadeáše Veselého se začalo osazenstvo včetně účastníků a promotérů dusit. Za všeobecného kašlání musela být tiskovka předčasně ukončena a Duplex se okamžitě vylidnil. Místnost byla pravděpodobně zamořena pepřovým sprejem.

Všechno ukazuje na to, že v zamoření má prsty právě vzteklý Bejr, který se pak po klubu procházel v plynové masce.

„... Bylo to přes čáru a rezolutně se od toho distancujeme. Ať už to udělal kdokoliv, tak to přehnal. Pokud to udělal Aleš Bejr, tak s ním ukončíme veškerou spolupráci...“ vyjádřili se k věci promotéři.

Zdá se, že stříkání pepřovým sprejem začíná být v Clash of the Stars pomalu tradicí. Hlavní roli hrál i v nedávné aféře, kde zmiňovaný Tadeáš Veselý vytáhl pepřák na svého soupeře youtubera Fayneho.

Podívejte se na kompletní záznam z tiskové konference:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ronald Paradeiser slaví vítězství

Ronald Paradeiser - životopis a zápasy MMA bojovníka

Obrovsky talentovaný a pokorný zápasník🤗, který má na svém kontě i přes svůj nízký věk celou řadu cenných skalpů.☝ Toto je příběh a kariéra...

Matěj Peňáz bude bojovat na Oktagon 21

Oktagon 21: Matěj Peňáz vs. Romain Debienne kurzy

Český bojovník Matěj Peňáz má před sebou další zápas. 🥊 Na Oktagonu 21 se utká s francouzským Romainem Debiennem.⚡ Podívejte se na návod...

Francis The Predator Ngannou

Výzva pro Predátora: pomstí se šampionovi?

Jedním z největších taháků nadcházejících týdnů v rámci UFC bude odveta mezi držitelem pásu těžké váhy Stipe Miocicem a Francisem Ngannou.⚡...