CotS B4THECLASH: Michálek a Seaser si to hezky vyříkali

Jak už je u Clash of the Stars zvykem, před samotným turnajem, který nás čeká 10. června v O2 Universum, probíhají duely s názvem B4THECLASH. Tentokrát se tu potkali Honzi Michálek a Seaser. Ustáli kluci tohle setkání bez fyzické potyčky, nebo se neudrželi?

B4THECLASH Foto: YouTube/ClashoftheStars

Michálek vs. Seaser

Oba kluci mají ke sportu odjakživa velmi kladný vztah a s organizací Clash of the Stars už také mají nějakou tu zkušenost – Honzi se objevil v prvním turnaji, Seaser ve třetím –, avšak pokud jde o samotné MMA, oba s ním začali poměrně nedávno. „V životě jsem se nepral, takže tenhle sport je pro mě novinka,“ podotknul Seaser.

Seaser při té příležitosti přiznal, že jeho předchozí zápas nebyl „nic moc“, ale Honzimu dal najevo, že tentokrát je připravený: „Se těš,“ pohrozil mu stručně.

Michálek vs. Seaser - kurzy FORTUNA

Honzi

Michálek

Seaser
1,07 7,41

kurzy aktuální k 3. 5. 2023 (9:32)

Tiskovka Clash of the Stars aneb staronové křivdy

Při B4THECLASH došla řeč i na nedávnou tiskovku Clash of the Stars k dalšímu turnaji, kde se do sebe někteří soupeři pouštěli už při ohlášení zápasů a staredownech, což byl i případ Honziho a Seasera, a hlavně Seaser měl během B4THECLASH potřebu si to znovu vyříkat.

„Udělal jsi ze mě vocase... zatáh jsi do toho rodinu a ségru,“ zlobil se na Honziho. „Já? Kdo jako řek, že půjde s mojí ségrou na rande po zápase?!“ bránil se Honzi, který se do té doby smál, ale jak došlo na probírání jeho rodiny, zvážněl. Pak už padala jedna výhrůžka za druhou.

➤KLIKNĚTE ZDE A VSAĎTE SI NA SVÉHO FAVORITA

Na zmíněné tiskovce také padla sázka, kterou pánové uvedli na pravou míru. Během jejich vášnivé debaty do svého sporu zatáhli Honziho přítelkyni Domču, kterou původně do své sázky bez jejího vědomí zahrnuli. „S Domčou jsem si potom psal a omluvil jsem se jí,“ vysvětloval Seaser.

Nakonec se pánové shodli, že ten, kdo zápas vyhraje, přispěje na nějaký psí útulek. „Já mám doma buldočka, ty máš doma buldočka, ty jsi buldoček (...) Já jsem chtěl něco z toho dát na dobrou věc,“ řekl k tomu Seaser, který dodal, že jeho pejsek je v současné době nemocný.

Honzi vs. Seaser – kluci trénují a ladí formu

„Jako sportovce tě beru... Moje příprava je ve větším tempu,“ prohlásil Seaser.

„Furt trénuju v Monsteru zem i postoj, za Mariem chodim na lapy... a s Vitalim Bojkem, s tím ladíme box,“ kontroval Michálek.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Kluci pro sebe mají i slova respektu, jak se ale dalo očekávat, i tak se mezi nimi strhla nejedna hádka. Když probírali například, v jaké jsou formě, vrátili se ke starému sporu, kdy Seaser řekl Honzimu, že „je tlustej“. „Ty máš tak skvělou formu, že mi můžeš říkat, že jsem tlustej?“ ptal se ironicky Honzi. „Můžeme dát staredown,“ dodal pak.

Le Sy žádal pochvalu

Lesy dal soupeřům nelehký úkol. Jeho otázka zněla prostě: „Co bys Honzovi/Seaserovi pochválil/vytknul?“ Seaser nejdříve kousavě odpověděl, že by Honzimu pochválil umění lhát, pak ale (dle jeho slov upřímně) ocenil, že dokáže mít ve světě influencerů fungující vztah. Naopak by mu vytknul jeho ego a jako příklad uvedl něco, co Honzi řekl během podcastu Brichtalk.

„Mele pátý přes devátý... myslí si, že je vtipnej, přitom to stojí úplně za h***o,“ začal pak Honzi Seaserovými negativy. Jako jeho klad vyzdvihl, že má v zápase srdce.

Po otázkách od volajících, které byly někdy bizarnější než organizace sama, došlo konečně na slibovaný staredown, který proběhl bez triček, tak jak bylo domluveno. Kluci se však i navzdory předchozí nevraživosti udrželi a předvedli staredown jako skuteční sportovci.

Podívejte se na celý B4THECLASH:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Max Green a Matouš Kaluba si to opět rozdají v kleci. Tentokrát tam ale nebudou sami

Clash of the Stars 4: datum, zápasy, kurzy a online livestream

Turnaj Clash of the Stars Episode 4 ✨ je tu s další obrovskou dávkou bizáru a kontroverze. V článku najdete veškeré informace i aktuální...

Poslední Čech v pyramidě David Kozma

Oktagon Tipsport GameChanger: 16 vyvolených v boji o 25 milionů [aktualizováno]

Je to projekt, jaký na domácí scéně nemá obdoby ☝. Ve hře jsou peníze, ze kterých se vám zatočí hlava. A hlavně bojovníkům! Tady se jsou...

Lela Ceterová Vémola se razantně zastala svého může

Lela se na tiskovce pustila do Kincla. „Je mi tě líto,“ opáčil šampion

Páteční tisková konference Oktagon Time v Ostravě nabídla pořádně výživné menu. Do ostrého trashtalku se pustila i přihlížející Lela...