Další balík peněz pro Mayweathera. Kdo je jeho příští soupeř?

Neporažený americký boxer Floyd Mayweather ani v důchodu nemá nouzi o zajímavé kšefty. Tentokrát se v Japonsku utká s místní vycházející hvězdou MMA. Kolik za to dostane?

Floyd Mayweather v exhibičním zápase s Donem Moorem Foto: Profimedia

Mayweathera čeká další zápas na exhibici v Japonsku pod organizací Rizin

Ani v 45 letech neřekl boxu definitivní sbohem. Legendárního Floyda Mayweather vyzve v září další soupeř. Tentokrát s ním do ringu vkročí japonský MMA zápasník Mikuru Asakura. I tentokrát dostane čerstvý člen Boxerské síně slávy Floyd Mayweather královsky zaplaceno. Spekuluje se o částce v řádech milionů dolarů.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Mohlo by se zdát, že v případě Floyda Mayweathera platí pravidlo, že s věkem roste chuť. Vždyť teprve před měsícem se utkal v rámci exhibice v Dubaji s Donem Moorem. Pravdou ale je, že mnohonásobný šampion s impozantním skóre 50-0 objíždí tyto exhibice s vidinou další tučné provize. Jeho soupeři mají proti němu velmi mizivé šance na úspěch, byť takový Logan Paul se před rokem prezentoval velice srdnatým výkonem. Sám Mayweather často hovoří o tom, že ho baví objíždět podobné akce a bavit lidi po celém světě.

29letý Mikuru Asakura je v Japonsku považován za vycházející MMA hvězdu, jehož profi skóre vykazuje 16 výher a 3 porážky. S Mayweatherem se měl původně utkat už před dvěma lety, tehdy ale veškeré plány zhatil covid. Asakura se netají přáním díky tomuto boxerskému duelu proslavit svoje jméno po celém světě. Pořádající organizace Rizin uvedla, že podrobnosti k zápasu budou zveřejněny později.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...