Další cíl Lajoše Kleina v UFC má jméno. O koho jde?

První Slovák v nejlepší lize MMA Ludovíť Klein už zná kromě termínu i jméno příštího soupeře. Jeho formu prověří svěřenec Stipeho Miocice vracející se do klece po zranění a první porážce v kariéře.

Lajoš Klein zná jméno příštího soupeře Foto: Fortuna

UFC: Lajoše Kleina vyzve 8. května Američan Michael Trizano

Měsíc před zápasem se Lajoš dočkal. Poté, co sešlo z plánovaného duelu s Iliou Topuriou viselo jméno dalšího soupeře dlouho ve vzduchu. Teď je však jasno. 29 letý Michael Trizano se pyšní bilancí 8 výher a jediné porážky, kterou si připsal v dosud posledních zápase v květnu 2019. Pak ho na dlouhou dobu vyřadilo zranění. Poměrně dost nečitelný soupeř představuje velkou výzvu. Sleduj turnaje UFC živě s bonusem za pohodlnou a rychlou registraci ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Lajoš Klein se měl původně ve svém druhém zápase utkat s Iliou Topuriou, svérázný španěl si ale zápas na poslední chvíli rozmyslel. Tvrdou přípravu v Miami se Lajoš pokusí přetavit ve vítězství nad Michaelem Trizanem, který kromě organizace UFC zápasil i v Bellatoru a stal se šampionem pérové váhy organizace Ring of Combat.

8. 5. 2021 Ludovíť Klein (17-2) vs. Michael Trizano (8-1)

Michael Trizano je vítězem reality show The Ultimate Fighter, která mu vynesla kontrakt s UFC. Nyní se vrací po problémech s kolenem a jeho forma bude s velkým otazníkem. Zajímavostí je, že rovnou polovinu svých zápasů vyhrál na body, což by se proti Lajošovi rozhodně nemělo opakovat.

Slovenský fighter půjde po vítězném debutu se Shane Youngem do utkání s Trizanem v roli favorita a s vidinou další splněné mety na cestě k titulu.

sipka Závěr Lajošovi přípravy mapujeme také na Instagramu ZDE

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Bojové sporty, UFC, box, Connor McGregor - ČTK, PA, PA Wire

Bitva McGregor vs. Poirier 3 získává reálnější obrysy

Ničit, ničit a zase ničit. Přesně to má v plánu pro další, už třetí pokračování války s Dustinem Poirierem, kontroverzní Conor McGregor....

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Lajoš Klein je známý svými brutálními kopy

Ľudovít Lajoš Klein - profil a zápasy MMA bojovníka

Ľudovít Klein 🧨 je zápasník MMA, který jako první Slovák v historii podepsal smlouvu se slavnou UFC.⚡ Ve své premiéře v nejprestižnější...