Další odpadlík Gamechangeru: Kdo vypadl z pyramidy o miliony?

V Tipsport Gamechanger jde o miliony, a tak vybraní zápasníci dělají všechno pro to, aby se mohli pyramidy zúčastnit, někdy ale ani to nestačí. O tom svědčí i dnešní zpráva o favoritovi Johnu Hathawayovi, který se ostravského Oktagonu nezúčastní. Jak dlouho bude mimo hru?

John Hathaway Foto: OKTAGON MMA

John Hathaway: Po velkém návratu další pauza?

„John Hathaway je bohužel zraněný a neobjeví se v Tipsport Gamechangeru v Ostravě. O náhradě vás budeme brzy informovat,“ oznámil OKTAGON MMA na svých sociálních sítích.

Je to skutečně smůla, protože Hathaway se teprve nedávno vrátil po dlouhé odmlce do klece a ukázal, že i po téměř deseti letech ví moc dobře, co dělá – rámci Oktagonu 36 udolal v říjnu minulého roku na body soupeře Andreho Ricarda a byla to pestrá podívaná.

Stačilo, aby si Hathaway připomněl bohaté zkušenosti z UFC, kde zápasil, dokud jeho kariéru na mnoho let nepřerušila ulcerózní kolitida – autoimunitní typ zánětu trávicí trubice. To tehdy Hathawaye stálo tři již dohodnuté zápasy a další nespočet těch, které by býval odzápasil v následujících osmi letech.

„Nečekal jsem, že budu muset na svůj návrat čekat tak dlouho,“ okomentoval Hathaway délku svého léčení. Pak dodal, že už je připravený zase zápasit a svá slova potvrdil ve svém prvním zápase ve Frankfurtu.

Šestatřicátý Oktagon byl pro britskou hvězdu návratem s velkým N a jeho vítězství mu vyneslo účast v pyramidě Tipsport Gmaechanger – tu však musel Hathaway zrušit, dle vyjádření organizace, kvůli zranění. Co se Hathawayovi stalo konkrétně, zatím není známo, a jediná možnost, jak by se mohl do turnaje vrátit, je pravidlo „Lucky Loser“, to by se ale musel brzy dostat zase do formy.

Kdo Johna Hathawaye nahradí a proti komu nakonec v Ostravě Máté Kertész nastoupí, se teprve dozvíme.

Připomeňte si velký návrat Johna Hathawaye:

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Poslední Čech v pyramidě David Kozma

Oktagon Tipsport GameChanger: 16 vyvolených v boji o 25 milionů [aktualizováno]

Je to projekt, jaký na domácí scéně nemá obdoby ☝. Ve hře jsou peníze, ze kterých se vám zatočí hlava. A hlavně bojovníkům! Tady se jsou...

David Kozma se opět chystá do boje v Ostravě

Oktagon 40: Tipsport Gamechanger - zápasy, kurzy a livestream

Turnajem Oktagon 40 v Ostravě startuje velkolepá pyramida Tipsport Gamechanger. ✔️ Kozma, Pirát, Apollo, Lohoré a další elitní bijci. Kdo...

Jake Paul nestačil na Tommyho Furyho

Jake Paul poprvé padl! Vyrovnaná bitva s Furym příliš neoslnila

Měl to být jeho den. Kontroverzní boxer Jake Paul se už viděl s dalším vítězným zářezem na své pažbě. Jenže tentokrát tvrdě narazil. Tady...