Další třaskavá odveta v UFC zná svůj termín i složení

S odvetami se v poslední době doslova roztrhl pytel. V červnu se tak otřese v základech i střední divize UFC. Tam se po neúspěšném experimentu s polotěžkou váhou vrací aktuální šampion Israel Adesanya.

Bojové sporty, UFC 253, Mixed Martial Arts (MMA) - ČTK, AP, L.E. Baskow Foto: ČTK/AP/L.E. Baskow

Israel Adesanya bude na turnaji UFC 263 čelit Marvinu Vettorimu

Nikdy neříkej nikdy. Tento vzkaz poslal italský bojovník Marvin Vettori svému příštímu soupeři. Adesanya totiž po výhře ve vzájemném duelu v roce 2018 vyloučil, že by se oba borci střetli znovu. A přece! Vettori po skvělých výkonech a 5 vítězstvích v řadě dostane šanci vybojovat pro svoji zemi historicky první titul v UFC. Odveta Adesanya vs. Vettori se uskuteční 12. června 2021.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Israel Adesanya se do střední váhy vrácí zpět po neúspěšném pokusu přidat druhý titul v polotěžké divizi. Právě tam byl nad jeho síly polský ranař a držitel titulu Jan Blachowicz, který připravil jednomu z nejlepších zápasníků historie UFC vůbec první porážku jeho MMA kariéry.

Marvin Vettori naposledy vyřídil prostořekého Kevina Hollanda a potvrdil svoji skvělou formu. Potvrzený duel Vettori vs. Adesanya nejvíce rozezlil Roberta Whittakera, který si na odvetu se šampionem rovněž dělá zálusk.

Zajímavostí je, že „italský sen“ Marvin Vettori vyniká skvělým bojem na zemi, což by úřadujícímu šampionovi střední váhy nemuselo chutnat. Daleko silnější je totiž Adesanya v postoji. Nechme se překvapit, jak se dokáže na výborného wrestlera připravit, a zdá dá soupeři šanci diktovat tempo zápasu.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Výplaty UFC 261

UFC 261: Usman vs. Masvidal 2 výplaty bojovníků

Turnaj UFC 261 nabídl skvělé výkony i atraktivní ukončení. Podívejte se na kompletní přehled výplat jednotlivých bojovníků.