Další vyhazov v UFC! Končí brazilský veterán

Organizace UFC sáhla k dalšímu nepříjemnému ukončení spolupráce. Končí 41letý veterán Ronaldo Souza, kterého celý svět zná pod přezdívkou Jacaré. Čtvrtá porážka v řadě mu definitivně zlomila vaz.

Jacaré Souza už v UFC zápasit nebude Foto: Profimedia

Další vlnu propouštění odnesl veterán UFC Jacaré Souza. Kam povedou jeho další kroky?

Nejlepší světová liga ohlásila smutný odchod. Po 4 porážkách v řadě se rozloučila s Brazilcem Ronaldem Souzou, který v UFC působil od roku 2013. Jacaré se v posledních letech střetl s absolutní špičkou střední i polotěžké váhy.

Jack Hermansson, Jan Blachowicz, Kevin Holland a naposledy André Muniz rozhodli svými výhrami o tom, že populární Brazilec Jacaré po více než 8 letech opouští světovou MMA elitu. 6 porážek v posledních 8 zápasech ale dávaly tušit, že tento ortel přijde. Ve svém posledním zápase se navíc Jacaré nepřijemně zranil. V polovině května mu totiž André Muniz v technice armbar zlomil ruku! Trpké loučení.

Ale i tyto situace ve světě UFC přichází a nejedná se o nic výjimečného. V minulosti navíc stejný osud potkal i špičkové české zápasníky Viktora Peštu, Karlose Vémolu či Lucku Pudilovou. Laťka v UFC je zkrátka nastavena obrovsky vysoko a ztráta formy, potažmo výkonnosti je nekompromisně „odměněna“ vyhazovem. Z tohoto úhlu pohledu se tak Jacarého 8 let v UFC jeví jako velice slušný počin.

A kdo ví, třeba jej uvidíme v boji v rámci druhé nejlepší organizace Bellator. Tam v poslední době míří celá řada veteránů, kteří zde dostávají královsky zaplaceno. V každém případě Jacarého odchod znamená, že UFC opouští další známá tvář, na kterou jsme byli dlouhé roky zvyklí.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Jan Blachowicz

Jan Blachowicz – profil a zápasy UFC bojovníka

Jan Blachowicz je polský zápasník🛡️, který nastupuje v nejlepší lize smíšeného bojového umění UFC.✅ V září 2020 vybojoval titul polotěžké...

Las Vegas v Nevadě

Co je Apex Center? Turnaje UFC v Las Vegas

Proč se aktuálně některé turnaje UFC konají ve městě Las Vegas, které se proslavilo hlavně hazardem? 🍒 A co je to vlastně Apex Center?...