Další zlaťáky do kasičky: McGregor spojil síly s XTB

Conor McGregor momentálně prochází obdobím mnoha změn. Nově má v zádech silného partnera. Úspěšná investiční platforma XTB vystavila legendě MMA štědrou sponzorskou smlouvu.

Conor McGregor momentálně prochází obdobím mnoha změn. Nově má v zádech silného partnera. Úspěšná investiční platforma XTB vystavila legendě MMA štědrou sponzorskou smlouvu. Foto: XTB

Když se spřáhnou dva giganti: Broker XTB a Conor McGregor navázali dvouletou spolupráci

Tenhle podpis smlouvy přilákal neuvěřitelnost pozornost. Globální investiční společnost XTB zlákala do svého týmu zvučnou akvizici. MMA bojovník Conor McGregor se stal oficiálním ambasadorem progresivní značky, která s více než půl milionem klientů patří mezi TOP světové investiční platformy. „The Notorious“ si v době zápasové stagnace vinou zranění přišel na vítanou finanční injekci. Výrazný profit si ale slibují obě strany.

Conor McGregor už dávno není jen fenomenálním zápasníkem a prvním držitelem dvou titulů UFC současně. Je také skvělým byznysmenem a jeho obchodní aktivity mu dokonce zajistili první příčku žebříčku nejlépe vydělávajících sportovců za rok 2021 podle prestižního časopisu Forbes. Logicky se tak dostal do hledáčku mezinárodního poskytovatele obchodních a investičních produktů, služeb a technologických řešení – společnosti XTB.

Přestože většinový podíl obrovsky oblíbené whiskey Proper Twelve přenechal za astronomickou sumu novým majitelům, o další skvěle dotované nabídky rozhodně nemá nouzi. Jeden z nejsilnějších hráčů na poli finančního poradenství, společnost XTB, si irského velikána smluvně zavázala na 2 roky. Od této kampaně si vedení slibuje další růst a zviditelnění.

McGregor se tak po José Mourinhovi stává novou hlavní tváří společnosti X-Trade Brokers (XTB), která si na 13 světových trzích vydobyla velmi silné postavení. Není náhoda, že se XTB řadí mezi TOP 5 nejlepších světových brokerů v počtu aktivních klientů.

Životní příběh Conora McGregora je navíc hodně inspirující i pro široké spektrum lidí. Spojení XTB s legendou MMA tak dává smysl hned z několika důvodů. To ostatně potvrzují i slova Omara Arnaouta, CEO společnosti XTB:

S velkým potěšením oznamuji naše partnerství s Conorem McGregorem. Chtěli jsme, aby náš nový ambasador byl globální ikonou. Conor je jedním z nejúspěšnějších sportovců v historii smíšených bojových umění, který se díky své úžasné morálce a neustálému zdokonalování stal prvním šampionem UFC ve dvou váhových kategoriích.

Jeho příběh tak koresponduje s naší značkou a strategií. V XTB tvrdě pracujeme na tom, abychom našim klientům mohli nabídnout špičkovou technologii a inovativní investiční platformu, která jim pomůže dosáhnout jejich investičních cílů. Odhodlání, vytrvalost při prosazování cílů, ochota neustále se rozvíjet a dosahovat nejlepších výsledků – i to jsou vlastnosti dobrého investora. Conor má jako sportovec, ale také jako obchodník, myšlení vítěze. Proto jsme se rozhodli pozvat ho, aby se stal ambasadorem značky XTB.“

Conor McGregor novou spolupráci okomentoval následovně: „Jsem rád, že jsem se stal oficiální tváří jedné z předních světových investičních společností na příští roky. Věřím, že sport a investování vyžadují stejné vlastnosti: odhodlání, duševní houževnatost a schopnost stanovit si osobní cíle. To je důvod, proč jsem rád navázal partnerství s XTB – uznávanou globální investiční společností, která podporuje své klienty při dosahování svých investičních cílů.“

Reklamní banner se dokonce objevil i v rámci video projektů Na dohled z dílny Oktagon MMA. Rovněž největší česko-slovenská MMA organizace totiž s XTB oficiálně spolupracuje.

Přesun do vyšší váhy?

Nejslavnější MMA bojovník všech dob stojí aktuálně v kariéře na rozcestí. Po komplikované zlomenině nohy a dvou porážkách v řadě od Dustina Poiriera je dokonce ve hře jeho přesun do velterové divize UFC. Do klece se každopádně nevrátí dříve než na jaře 2023, což nedávno potvrdil prezident UFC Dana White.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola vyhlíží svou další kořist

Kincl zabrousil do soukromí. Jsi jako hyena, opáčil Vémola

Karlos Vémola a Patrik Kincl se poprvé oficiálně utkali v předzápasové debatě před nadcházející odvetou. Nejzajímavější výroky najdete v...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...