Další změna! Zraněného Buchingera střídá Bojan Veličković

Turnaj Oktagon 29 dostává ránu za ránou. Tentokrát se změna týká složení hlavního titulového zápasu o šampionský pás velterové divize.

Bojan Velickovic se utká s Davidem Kozmou o titul velterové váhy Foto: OKTAGON MMA

Kozmu čeká srbský kopáč Velickovic. Buchingera nepustí do hry zranění

Šampion velterové váhy David Kozma se musí vypořádat s nepříjemnou změnou soupeře. K utkání s Ivanem Buchingerem totiž nakonec nedojde. Legendární Buki řeší náhlé zdravotní komplikace, které si přivodil v tréninku a v zápase se neukáže. V podcastu MMA Letem světem zaznělo, že dvojnásobný šampion utrpěl zlomeninu nohy.

Promotéři za Buchingera našli náhradu v osobě bývalého UFC zápasníka a přemožitele Jirky Procházky, Bojana Veličkoviče. Ten si zatím pod organizací Oktagon připsal dvě suverénní výhry, když na něj shodně v první kole nestačili Emmanuel Dawa a Carlo Prater.

Veličkovič je pověstný svými tvrdými lowkicky, který doslova ničí soupeře za soupeřem. Aktuálně se veze na vlně čtyř výher v řadě. Hlavní zápas turnaje Oktagon 29 v Brně má tak zbrusu nové složení, což je mrzuté samozřejmě především pro Davida Kozmu, který se tři měsíce připravoval na stylově naprosto odlišného soupeře. Podle Růžového pantera budou o osudu utkání se Srbem rozhodovat první dvě kola.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný musel učinit další těžké rozhodnutí

Turnaj v Ostravě se opět přesouvá. Co na to fanoušci?

Měl to být jeden z vrcholů letošního roku. Ostrava se však kvůli kritické situaci v regionu turnaje organizace Oktagon znovu nedočká....

Václav Mikulášek bude na Oktagonu 29 čelit Tomáši Melišovi (Bolovi)

Oktagon 32: Mikulášek vs. Meliš - kurzy, tip a livestream

Na turnaji Oktagon 32 v Ostravě ⚔️ dojde na bitvu velkých nepřátel. Vašek "Baba Jaga" Mikulášek a Tomáš Meliš (Bolo) ⚡ se konečně utkají...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...