Dana White reaguje na přesně mířenou facku Willa Smithe

Na prestižním galavečeru předávání cen Oskarů byla k vidění i jedna hodně nečekaná bojová vsuvka. Americký komik Chris Rock se tentokrát šeredně spálil.

UFC, prezident organizace Dana White - Zdroj ČTK, ZUMA, Jason Silva Foto: ČTK/ZUMA/Jason Silva

Will Smith facka v přímém přenosu: Dana White ocenil „pevnost brady“

Ty záběry obletěly celou zeměkouli. V noci z neděle na pondělí se v Los Angeles konalo tradiční a obrovsky sledované předávání cen, tzv. „Oskarů“ pro nejlepší filmové snímky a herecké výkony. Tentokrát ale samotné udělování sošek zastínil moment, o kterém se bouřlivě diskutuje. O co šlo?

V rámci předávání filmových cen provázel přítomné diváky i ty u televizních obrazovek známý komik s prořízlou pusou, Američan Chris Rock, kterého jen na Instagramu sleduje téměř 5 milionů fanoušků. Rock adresoval na několik štiplavých poznámek na adresu přítomných v sále. Jeden ze svých vtípků adresoval i manželce herce Willa Smithe, Jadě Pinkett Smithové, pro což ale neměl hollywoodský herec vůbec žádné pochopení. Jada Pinkett Smithová totiž trpí Alopecií, tedy nemocí, při které vypadávají vlasy. A právě její krátký sestřih se stal terčem nevkusného žertu.

Následovala scéna, jako vystřižená z akčního filmu. Will Smith nakráčel na pódium a zasadil Chrisi Rockovi pořádnou facku. Překvapený komik to pohotově označil za moment, který vejde do dějin televizního vysílání. „Neber si jméno moji manželky do hu*y“, křičel rozhořčený Smith na Rocka.

Celý incident se stal samozřejmě terčem mnoha reakcí. S jednou z nich přispěchal i šéf nejlepší světové MMA organizace UFC, Dana White:

„Konečně je tu oscarový pořad, který stojí za zhlédnutí. A Chris Rock má vážně pevnou bradu“, napsal boss na svém Instagramu pod video zmíněné situace. Těžko ale říct, jak moc vážně to myslel.

Spontánní reakce, nebo domluvená scénka?

Prakticky celý internet, včetně sociální sítě Twitter, spekuluje nad věrohodností celého momentu. Diváci v sále Dolby Theatre Hollywood nejprve považovali tuto situaci za předem domluvenou, nicméně zahraniční zdroje, včetně agentury Reuters, píší o regulérním napadení ze strany Willa Smithe. Ten se následně několikrát za svoje chování omluvil.

Zatímco ale podobný úmysl MMA bojovníka Jorgeho Masvidala způsobil dotyčnému extrémně nepříjemné problémy s policií, tato facka se podle všeho z pohledu zákona řešit nebude. Dodejme, že Will Smith poté získal sošku za nejlepší herecký výkon v roli Richarda Williamse, otce slavných tenistek.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Dvořák zakusil poprvé v UFC hořkost porážky

David Dvořák poprvé v UFC prohrál. Nicolau zvítězil na body

Český fighter David Dvořák ve svém 4. duelu v UFC na výhru nedosáhl. Taktický duel zvládl lépe Brazilec Matheus Nicolau, který si ve 2....

Zápas Jiřího Procházky na UFC 275 proběhne v parádní čase

Procházka půjde o titul v luxusním čase! Kde proběhne UFC 275?

Český bojovník Jiří Procházka se v červnu utká o titul polotěžké váhy UFC s Gloverem Teixeirou. Kdy a v kolik hodin půjde český samuraj do...