Dana White: „turnaj UFC 257 trhal rekordy, patří do TOP 3“

Fantastický turnaj UFC 257 je minulostí. Přinesl nečekaná překvapení i obří sledovanost. Dana White v reakci na otázky novinářů zařadil první číslovaný turnaj roku mezi absolutní špičku a nezapomněl se vymezit proti nelegálnímu streamingu.

UFC, prezident organizace Dana White - ČTK, ZUMA, Jason Silva Foto: ČTK/ZUMA/Jason Silva

Hlavní boss hodnotí UFC 257: Chandlerovo vítězné salto i „follow“ pro Macha

Nejlepší světová MMA organizace nastavila laťku v lednu pořádně vysoko. Máme za sebou dechberoucí bitvu v podání Maxe Hollowaye s Calvinem Catterem, která rozhodně bude aspirovat na zápas roku, i drtivou a absolutně nečekanou výhru Dustina Poiriera. Jak hodnotí UFC 257 Dana White a jaké jsou vyhlídky pro nejbližší týdny? Sázej na MMA s bonusem zdarma ZDE! Registrace ti zabere pár minut a je kompletně online

Jedna z nejčastějších otázek, která na pozápasové tiskové konferenci zaznívala, se týkala samotné sledovanosti turnaje. Už dopředu bylo jasné, že o galavečer, na jehož zápasové kartě figuruje Conor McGregor bude obrovský zájem, a to se potvrdilo. Dana White zařadil skončený turnaj mezi TOP 3 nejsledovanější eventy v historii UFC. Při té příležitosti se ohradil proti nelegálnímu streamování na internetu a dost rázně konstatoval, že toto téma rozhodně hodlá řešit.

Makhmud Muradov si okamžitě po svém vítězství nad Andrew Sanchezem vyžádal pozornost hlavního promotéra UFC, na což se jeden z novinářů také optal. „Ano, přeskočil klec a chtěl se mnou mluvit. Jestli bych ho prý mohl sledovat na Instagramu. Tak jsem mu to follow raději okamžitě dal.“ Prohodil dobře naladěný Dana White.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Spoustu dotazů také směřovalo na výkon Michaela Chandlera, který k ničemu nepustil favorizujícího Dana Hookera a ukončil ho v 1. kole. Na toto téma šéf UFC několikrát zopakoval, že to sice byl fantastický výkon, nicméně šlo o Chandlerovu premiéru v nejprestižnější organizaci a až následující zápasy skutečně nastaví zrcadlo jeho výkonosti.

Poznámku si neodpustil ani na jeho tygří skok bezprostředně po konci zápasu, kdy po vzoru Justina Gaethjeho vystoupal na břevno klece a předvedl parádní gymnastický kousek, á la salto vzad. U svého zaměstnavatele, ale Chandler nepochodil. „Tento typ vítězných oslav vlastně nikdy nevidím moc rád, hrozí tu zranění zlomeniny kotníku atd.“, komentoval vsuvku pro diváky Dana White

UFC nezpomaluje: v únoru nás čekají hned 4 turnaje, včetně hlavního zápasu Jirky Procházky

Jedno fantastické jméno vedle druhého půjde do akce v nejbližších týdnech. Únor odšpuntuje duel těžkých vah Overeem vs. Volkov, týden po nich bude svůj pás titulového šampiona bránit Kamaru Usman v dlouho odkládaném zápase s Gilberto Burnsem.

Českého fanouška ale zcela jistě nejvíce ze všeho bude zajímat duel Jiří Procházka vs. Dominick Reyes, který příjde na řadu, jakožto hlavní zápas UFC Fight Night 27. února 2021. Je toho skutečně hodně, takže se máme na co těšit!

sipka ZDE se podívej na aktuální informace z dílny organizace Oktagon

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.