Ďatelinka krotí vášně po vážení: „zápas určitě bude“

Bojovníci mají za sebou tradiční páteční oficiální vážení před nadcházejícím turnajem Oktagon 22. Váha tentokrát nepříjemně pozlobila Jana Malacha a Karlose Vémolu.

Bojové sporty, MMA, Karlos Terminátor Vémola a prince Aounallah - ČTK, Černý Vít Foto: ČTK/Černý Vít

Oktagon 22 vážení: Karlos Vémola těžší o půl kila, soupeřka Pudilové jako ze žuly

Oficiální vážení před nadcházejícím turnajem je minulostí. Jako tradičně to opět při staredownech vřelo hlavně mezi ženami. Král Severu Jan Malach navážil napodruhé, Karlos Vémola přebytečná deka už shazovat nebude a soupeři se ihned omluvil. Co bude dál? Vyzvedni si bonus na sázení ZDE a vsaď si na Oktagon 22

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Hlavní zápas a titulová bitva Vémola vs. Ďatelinka dostala na pátečním vážení nečekanou zápletku. Terminátor tentokrát dorazil na váhu o půl kilogramu těžší, což se v tomto nesmírně náročném sportu stává poměrně běžně. Svoji profesionalitu ukázal hned vzápětí, kdy se Milanu Ďatelinkovi omluvil. Ten však jasně vzkazuje: „To, že soupeř převážil mi vůbec nevadí. Nedokážu si představit, že by se kvůli tomu rušil zápas. Přeji Karlosovi bezproblémové doplnění energie, ať si to zítra můžeme oba užít“ burcuje Mr. Comeback.

Doktor Karlosi Vémolovi už další shazování nedoporučil, takže ke drobným úpravám určitě dojde. O extrémně očekávaný zápas ale rozhodně nepřijdeme.

Ve skvělé formě se prezentovaly obě účastnice hlavního předzápasu main card Maiju Suotama a Lucie Pudilová. Právě veteránka UFC kývla na záskok za Polku Waliczek pouhé 3 dny před turnaje a slibuje opět parádní válku. Oktagon 22 startuje už v sobotu 27. 3. od 18:00.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola bude obhajovat titul na Oktagonu 22

Oktagon 22: Vémola vs. Ďatelinka: informace, datum a fight card

Turnaj Oktagon 22: Vémola vs. Ďatelinka 🧡 proběhne už 27. března. ⭐ V akci uvidíme i Alexe Lohorého. Podívejte se na kompletní informace a...

Tadeáš Růžička má před sebou premiéru v MMA

Oktagon 22: Tadeáš Růžička vs. Dawid Kareta kurzy a stream

Tadeáš Růžička se na Oktagonu 22 🧡 ve své premiéře utká s polským Dawidem Karetou.  Podaří se Mawarovi zvítězit, nebo Kareta dokáže...

Lucia Szabová bude bojovat i na Oktagonu 22

Oktagon 22: Lucia Szabová vs. Christina Netza kurzy

Lucia Szabová ⭐ se ukáže v dalším zápase na Oktagonu 22 už 27. března. ⭐ Podaří se jí opět potvrdit nelehkou úlohu favoritky? Podívejte se...