David Dvořák oznámil termín a soupeře příští UFC bitvy

Český zápasník David Dvořák oznámil datum pátého duelu v UFC. Undertaker stihne návrat do klece ještě tento rok, proti němu se postaví šikovný postojář s bohatými zkušenostmi.

David Dvořák zná termín i soupeře pro příští duel v UFC Foto: David Dvořák

David Dvořák ohlásil návrat, do boje jde v prosinci v Las Vegas

Česko se ještě do konce roku přeci jen dočká svého zástupce v elitní UFC. Šampion Jiří Procházka se sice zranil, držet palce ale budeme Davidu Dvořákovi. Undertaker se 17. prosince 2022 utká na turnaji UFC Fight Night v Las Vegas s Manelem Kapem. 29letý fighter s angolsko-portugalskými kořeny představuje pro českého borce pořádnou výzvu!

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Turnaj UFC Fight Night v Las Vegas završí kalendář UFC turnajů pro končící rok 2022. Galavečeru vévodí souboj Seana Stricklanda s Jaredem Cannonierem ve střední váze. Podle aktuálně sestavené karty by zápas Dvořák vs. Kape měl přijít na řadu jako třetí v pořadí, což by znamenalo okolo 23:00 českého času.

Manel Kape se momentálně na UFC žebříčku nachází na 12. místě, tedy tři příčky právě za Davidem Dvořákem. Jedná se o velmi kvalitního bojovníka, který to má mezi elitou 2-2 a celkově v kariéře posbíral 17 výher a 6 porážek. O jeho velmi dobré formě vypovídá fakt, že v posledních dvou zápasech (Zhumagulov, Osbourne) zvítězil v prvním kole. V minulosti působil také v japonském Rizinu i Cage Warriors, zkušeností má tedy na rozdávání.

David Dvořák se do ostrého zápasu vrací po 9 měsících, kdy utrpěl porážku na body s Brazilcem Nicolauem. Červené políčko do statistik si připsal po dlouhých 10 letech a i kvůli zdravotním problémům si vzal poměrně dlouhou dobu na oddych. Nyní je však správně nažhavený ukázat, že v TOP 10 muší váhy UFC rozhodně není náhodou. Dlouhodobě se netají tím, že jeho cílem je dojít si pro titulovou šanci.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka se vážně zranil

Zlé zprávy: Jiří Procházka se vážně zranil. Mimo může být i rok

Ve středu večer obletěla svět smutná zpráva. Šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka utrpěl vážné zranění, které ho na dlouhou vyřadí ze...

Tereze Bledé premiéra v UFC nevyšla

Bledé debut v UFC krutě nevyšel. Kop z otočky a první KO kariéry

Tereza Bledá má za sebou premiéru ve slavné UFC. Ve fyzicky obrovsky náročném zápase poprvé v kariéře padla. Ve třetím kole inkasovala...

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...