David Dvořák podepsal vylepšenou smlouvu v UFC

David Dvořák podepsal v UFC novou a vylepšenou smlouvu, která mu dává jistotu dalších zápasů. Český Undertaker přiblížil vyjednávání a oznámil útok na titul.

David Dvořák podepsal další smlouvu v UFC Foto: TZ David Dvořák

David Dvořák k vylepšenému kontraktu v UFC: Smlouva je pro nás velice výhodná

Český bojovník David "Undertaker" Dvořák má v nejprestižnější MMA organizaci světa na kontě už tři výhry a nyní se po zásluze dočkal prodloužení a hlavně vylepšení kontraktu. „Od UFC jsme chtěli novou smlouvu a podařilo se nám ji získat. Je skvělé, že mám na další roky dopředu jistou budoucnost,“ pochvaloval si Dvořák.

David Dvořák ve svém doposud posledním duelu v květnu dokázal ukončit Juancamila Ronderose už v prvním kole na submisi, což vzbudilo zasloužený ohlas. I díky tomu se může Undertaker těšit na další zápasy v UFC. „Vyjednávání s organizací bylo úplně v pohodě. Je vidět, že když člověk podává dobré výkony, tak s ním do budoucna počítají, mají s ním své plány, a proto jim vůbec nedělalo problém nám vyjít v některých věcech vstříc,“ uvedl Dvořák.

UFC si Dvořáka očividně velice cení. Aktuálně je český fighter už na 11. příčce žebříčku flyweight divize. Proto domluva o lepším kontraktu proběhla bez zádrhelu. "Organizace nám ve všech podmínkách, jaké jsme si přáli, vyšla vstříc. Smlouva je pro nás velice výhodná,“ přiblížil zápasník.

Další zápas by chtěl Undertaker stihnout ještě v prosinci letošního roku. Zároveň se netají tím největším cílem, kterým je zisk šampionského pásu. "Máme novou smlouvu, teď si dáme pár dalších zápasů a jdeme pro titul,“ vyhlásil David Dvořák

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Dvořák bojuje v muší váze organizace UFC

David Killa Khroust Dvořák - životopis a zápasy MMA bojovníka

David Undertaker Dvořák ❤️ je česká hvězda v prestižní UFC, kde nastupuje v muší váhové kategorii✅. Aktuálně je na 9. příčce žebříčku.

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...