David Dvořák poskočil do elitní TOP 10 na žebříčku UFC

Velká věc pro Davida Dvořáka! Podle nejaktuálnějšího vydání žebříčku muší váhy organizace UFC je královohradecký rodák na 10. místě. Jak to vypadá s jeho dalším zápasem?

Bojové sporty, MMA bojovník David Dvořák - ČTK,Vondrouš Roman Foto: ČTK/Vondrouš Roman

UFC Flyiweight ranking: David Dvořák poprvé v kariéře nahlédl do „nejlepší desítky“

Na česko-slovenské scéně oblíbený fighter s přezdívkou Undertaker zaznamenal ve své kariéře zajímavý milník. Poprvé od svého nástupu do slavné UFC se jeho jméno objevilo mezi TOP 10 nejlepšími zápasníky muší váhové kategorie. Tento posun vzhůru mu zajistil skok o dvě místa. Ber bonus na sázení ZDE – online registraci máš hotovou za pár minut

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Úspěšný rok 2020 a čekání na zápas

David Dvořák má za sebou v nejlepší lize smíšeného bojového umění 2 zápasy, a oba dokázal vyhrát. Jako první Čech zaznamenal v nejsilnější možné konkurenci vítězný debut a jeho kroky cílí právem na nejvyšší mety.

Vítězné fighty si vášnivý zahrádkář a pěstitel střihnul v roce 2020, v tom posledním v polovině září udolal na body nepříjemného Jordana Espinosu. Od té doby na další zápas i vinou zranění čeká. Právě vleklé zdravotní problémy ho už nějaký čas limitují v přípravě, a proto se i oznámení dalšího soupeře oddaluje.

Trpělivost a mentální odolnost jsou ovšem silné stránky Davida Dvořáka. Ten byl svého času před vstupem do prestižní UFC na prahu ukončení kariéry, obdivuhodně se ale vzchopil a vrátil se na vrchol. V muší váze je odhodlaný čeřit ty nejvyšší vody a dojít si krok za krokem pro titul.

sipka ZDE se podívej na profil šampiona muší váhové divize v UFC

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.