David Dvořák si s nepřízní osudu poradil skvěle

Čech David „Undertaker“ Dvořák má za sebou třetí zápas v UFC. Proti zaskakujícímu Juancamilu Ronderosovi nepřipustil žádné překvapení a soupeře ukončil v prvním kole.

David Dvořák svůj zápas zvládl a vyhrál Foto: David Dvořák

David Dvořák vítězí na Rear Naked Choke v prvním kole

Splněno. Český zástupce v nejlepší lize světa UFC zvládl svůj zápas proti na poslední chvíli zaskakujícímu Kolumbijci Ronderosovi a utáhl jej na povedenou submisi. Nelehkou úlohu zvládl svěřenec Patrika Kincla a Jana Maršálka skvěle a znovu nás všechny přesvědčil, jak velkým profesionálem je.

To se naopak nedá říci o Brazilci Raulianu Paivovi, který měl s Dvořákem původně na turnaji UFC Fight Night: Font vs. Garbrandt zápasit. Na váze ale nečekaně zkolaboval a musel být převezen do nemocnice. Vedení UFC se ale naštěstí podařilo zachránit Davidovu tvrdou přípravu a narychlo sehnalo Juancamila Ronderose.

Ten se svojí chvilky slávy chopil sympaticky a v samotném zápase to byl on, jehož rána dopadla na soupeřovu bradu jako první. David Dvořák si ale zkušeně počkal na chybu kolumbijského bojovníka, díky které ho vzal na zem a po pár vteřinách uškrtil technikou Rear Naked Choke. Třetí výhra v UFC sice má podivnou pachuť, rozhodně se ale počítá!

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

David Dvořák má jiného soupeře

Nečekaná změna: David Dvořák má na sobotu jiného soupeře

David Dvořák se musí vyrovnat se změnou soupeře pouze den před samotným zápasem. Raulian Paiva totiž omdlel v důsledku shazování a Dvořák...

Jack Hermansson patří na zemi k nejlepším bojovníkům střední váhy UFC

UFC Fight Night: Hermansson vs. Shahbazyan - analýza a kurzy

Turnaj UFC Vegas 27 se uskuteční už o tomto víkendu a jedním z hlavních highlightů karty je kromě zápasu Davida Dvořáka i duel Jacka...