David Kozma čeká další dítě. Stane se z něj dvojnásobný otec

David Kozma a jeho partnerka oznámili prostřednictvím sociálních sítí fanouškům skvělou novinu – budou z nich dvojnásobní rodiče. Na instagramu sdíleli snímek z ultrazvuku, na němž je nový člen rodiny krásně vidět.

David Kozma Leandra Silvu porazil na body Foto: OKTAGON MMA

David Kozma bude dvojnásobný otec

Do rodiny Kozmových přibude nový člen. To je zřejmé z příspěvku, který dnes Růžový panter zveřejnil na svém instagramu. Na fotce je celá rodina a Davidova partnerka drží v ruce snímek z ultrazvuku.

Fotografii nebylo třeba nijak zvlášť komentovat, a tak v popisku stojí jen: „Tak v říjnu bude sranda. 😁❤️“ Je tedy zřejmé, že dvojice pár měsíců čekala, než se rozhodli šťastnou novinu oznámit veřejně.

Příspěvek okamžitě strhl vlnu nadšení a přání a mezi gratulanty se objevilo i pár slavných jmen nejen ze světa MMA. Davidovi a jeho rodině poblahopřál například zápasník a rapper Marpo, strongman Jiří Tkadlčík, další bojovník Oktagonu Miroslav Brož nebo zpěvačka Lucie Vondráčková.

Když David se Sarah čekali prvního potomka, měl před sebou Kozma zápas s Leandrem Silvou, kterého se mu podařilo na body porazit. Už předtím se David Kozma vyjádřil, že ho nastávající otcovství motivuje a povzbuzuje k lepším výkonům: „... teď už nebojuju jen sám za sebe, ale za svoji rodinu,“ prohlásil tehdy v rozhovoru pro Blesk.

Tentokrát Kozma bojuje o miliony v pyramidě Tipsport Game Changer a koncem května ho čeká nelehký souboj (v rámci pražského turnaje s hlavním, dlouho očekávaným zápasem Kincl vs. Vémola) o postup do semifinále s francouzským zápasníkem Alexem Lohoré. Uvidíme tedy, zda bude mít na Davida Kozmu očekávání druhého potomka stejný účinek, jako tomu bylo poprvé.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola při každodenní dřině na tréninku

KTV má před sebou tradiční boj s váhou. Kolik kilogramů shazuje?

Karlos Terminátor Vémola se po dlouhé zápasové pauze zdá být ve výtečné formě. Kolik tentokrát musí v přípravě na Matavaa hubnout se...

Fabiana Bytyqi má před sebou náročnou obhajobu titulu WBC

Box o titul WBC: Fabiana Bytyqi vs. Elizabeth Lopez Corzo - kurzy

Nejlepší česká boxerka Fabiana Bytyqi 🥊️ má před sebou náročný úkol v podobě obhajoby světového pásu organizace WBC.⭐ Podrobnosti najdete v...

Baba Jaga se vrací do klece

Oktagon 41: Mikulášek vs. Viszlay kurzy, tip a livestream

Na turnaji Oktagon 41 v Liberci se po 4 měsících ukáže v MMA kleci i kontroverzní Baba Jaga Václav Mikulášek. Jeho soupeřem bude houževnatý...