David Kozma přiznal lákavou nabídku. Vymění pěsti za facky?

David Kozma dostal velmi netradiční nabídku – účastnit se takzvané fackované, o níž se teď ve světě hodně mluví. Údajně mu za to byl nabídnutý i pěkný honorář, tahle disciplína však stále v mnohých vyvolává pochybnosti. Jak se k tomu staví sám Kozma?

David Kozma Foto: OKTAGON MMA

David Kozma v Red Face? Co říká na fackovanou?

Když médii prosvištěla zpráva o tom, že si jeden z nejslavnějších mužů MMA světa Dana White založil novou organizaci s trefným názvem Power Slap, mnozí nad tím kroutili hlavou. Na tuto původně výhradně ruskou kratochvíli vždycky pohlížela většina bojových sportů skrz prsty, a navíc se nejednou ukázalo, že to může být nebezpečné.

„Co budu mít slovo, tak se tohle nebude dít,“ vyjádřil se striktně promotér a moderátor reality show Survivor Ondřej Novotný v MMA LETEM SVĚTEM na otázku, zda se něčeho podobného můžeme dočkat v rámci Oktagonu. „Bojovali jsme dlouhé roky proti tomu, aby tohle vůbec bylo spojované s bojovýma sportama,“ dodal.

I přesto kontroverzní soutěž uvidíme pravděpodobně i v Čechách, protože i tady vznikla organizace, jež hodlá zprostředkovávat turnaje ve fackované. Organizace Red Face je poměrně mladá, ale nutno přiznat, že bojovníkům nenabízí málo – v současné době shání velká jména bojových sportů do pyramidy, na jejímž vrcholu vítěze čeká jeden milion korun.

Podívejte se, jak to vypadá během turnaje Power Slap:

Už teď se kolem celé organizace točí známá jména: s projektem je spojený Michal Kavalčík, alias Ruda z Ostravy, nebo Filip Grznár a Tomáš Chlup, kterého letos čeká hlavní zápas v kuriózním turnaji Clash of the Stars.

Organizátoři budoucích turnajů Red Face však míří ještě výš a nebojí se oslovit i velké bojovníky Oktagonu. Své o tom ví i David Kozma, kterému byla údajně účast nabídnuta.

„Určitě bych do toho nešel v téhle části kariéry a života. Šel bych do toho třeba na konci kariéry, abych si vydělal nějaké peníze. Mně ta nabídka přišla taky...,“ vyjádřil se k celé věci David Kozma. Zdůraznil, že mu bylo nabídnuto tolik, co dostává za zápas v Oktagonu.

Uznal, že takový přivýdělek by ho potěšil, ale dodal, že si něco podobného před Tipsport Game Changer rozhodně nemůže dovolit, protože by nikdy zbytečně neriskoval zranění, které by ho z pyramidy Oktagonu vyřadilo. „Nešel bych do toho. To už radši Clash of the Stars a polštářovou bitvu,“ uzavřel to.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Kozma a Ondřej Novotný

David Pink Panter Kozma - MMA zápasy, statistiky a životopis

David Kozma ✨ je bývalým šampiónem velterové váhy organizace Oktagon MMA. Za sebou má 5 úžasných obhajob titulového pásu. Díky své...

Karlos Vémola vyhlíží odvetu s Patrikem Kinclem

Betano vypsalo kurzy na zápas roku Vémola - Kincl. Kdo je favorit?

Je to souboj, o kterém všichni mluví. Rivalita mezi Patrikem Kinclem a Karlosem Vémolou rozděluje českou MMA scénu. Tohle je kurzová...

Reakce Patrika Kincla na sebe nenechala dlouho čekat

Kincl si dobírá Vémolu, ten vyrazil na koncert a pak do gymu

Bude odveta, nebo nebude? Otázka, která momentálně vyvstává na mysl snad každému fanouškovi domácí bojové scény. Oktagon přilil olej do...